CHP İzmir kulislerinde Kılıçdaroğlu'nun 3 ilçe belediye başkanının istifasını istediği iddiasını konuşuluyor!

CHP İzmir kulislerinde Kılıçdaroğlu'nun 3 ilçe belediye başkanının istifasını istediği iddiasını konuşuluyor!

Kılıçdaroğlu'nun Güzelbahçe, Karaburun ve Foça belediye başkanlarının CHP'den istifalarını istediği iddiası eğer doğruysa; Kılıçdaroğlu'nun TCK 235'te indirime gidilmesi başarısından sonra 12 yılda 2. başarısını da yakaladı demektir!

A+A-

Duyduk, ama, inanalım mı?

Bilindiği üzere CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu 9 Eylül günü İzmir'e gelmiş, eşi ve torunu ile Tarkan konserini izlemişti...

Kemal Bey'in İzmir'e hoş gelip, beş gitmişliği bir yana; eğer İzmir siyaset kulislerinde konuşulan bu (Belediye başkanlarının istifasını istediği) iddialar doğruysa, Kemal Bey Mayıs 2010 yılından bugüne kadar yaptığı en DOĞRU 2. işi diyebilirsiniz. (22 Mayıs 2010'da Kemal Bey Atatürk'ün koltuğuna oturmuştu.1. Yaptığı doğru iş; TCK 235'te indirime gidilmesini TBMM'ye getirip geçirmesi ile yolsuzluk yapan, ihaleye fesat karıştıranlar cezaevine girmekten kurtulmuşlardı.)

Mustafa İnce... Güzelbahçe Belediye Başkanı...

Fatih Gürbüz... Foça Belediye Başkanı...

İlkay Girgin Erdoğan... Karaburun Belediye Başkanı...

Kulislerde konuşulan iddialara göre; Kemal Bey bu 3 belediye başkanının CHP'den istifasını istemiş! Hatta, Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda'nın bile istifasını istediği kulislerde konuşulan iddialar arasında! 

Anadolu insanının "DUY DA İNAN" sözü vardır ya; o hesap, biz de bu istifalarını istedi iddialarına pek inanasımız gelmedi!  

Ha... Bize göre bu güne kadar durmaları bile fuzuli!

Şayet, konuşulan bu istifası istenildi iddialarının arasında "İzBB Tunç Soyer'de var" denilseydi, o zaman iş değişir, "Helal olsun Kemal Bey'e" derdik!

Ayrıca, "ateş olmayan yerden duman çıkmaz" sözünü de hatırlarsanız; rahatlıkla "neden olmasın" da diyebilirsiniz!

Başka bir pencereden bakıldığında; Tunç Soyer'in Eylül'ü ya da Ekim ayını çıkarabilmesi çok zor görünüyor!

Süleyman Demirel'in deyişiyle; siyasette 24 saat çok uzun bir süre... 

Soyer de şansını çok zorladı!

Medya leşkerleri ile içinde bulunduğu durumdan hala çıkabileceğini zannediyor!

Geçti Bor'un pazarı, sür eşeğini Niğde'ye be kardeşim!

Not: Bu aralar motorcular sosyal medyada çektikleri videolarla "TT" oluyorlarmış! Malumunuz, motorsikletini yaşam biçimine dönüştüren marjinal tipler ya motorcu gruplarına ya da motor kulüplerine takılırlar... Bu durum dünyanın pek çok ülkesinde de böyledir... Fransız motorcular da bu sıralar sosyal medyada hünerlerini pek bir güzel sergiliyorlarmış... Yakında yeni videoları da çıkacakmış... Bir motora kaç kişi sırayla bindiklerini yayımlayacaklarmış... Hayırlı seyirler...  

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.