CHP Güzelbahçe adayının sahil yürüyüşü, Foça'dan duyuldu!

CHP Güzelbahçe adayının sahil yürüyüşü, Foça'dan duyuldu!

Değişimcilerin en güzide adayları arasında gösterilen ve aynı zamanda CHP Malatya MV Veli Ağbaba'nın akrabası olan emekli trafik polisi Mustafa Günay, deyim yerindeyse Güzelbahçe sahiline bir indi pir indi! Yüzbinlerin bu yürüyüşe katıldığı öne sürüldü...

A+A-

KK döneminin güzide belediye başkan adayları arasında "First Clas", "VİP Aday" olarak anılan Güzelbahçe belediye başkanı Özdem Mustafa İnce'nin yerine Güzelbahçe belediye başkan "YARDIMCISI" sıfatından "KURTARILARAK" aday yapılan emekli trafik polisi Mustafa Günay'ın, seçim çalışmalarının tam-gaz devam ettiği bildirildi!
2009'dan beri "BARINDIĞI" ve CHP'den Urla aday adaylığından Güzelbahçe'ye akrabası CHP Malatya MV Veli Ağbaba tarafından aday yapıldığı belirtilen Mustafa Günay'ın, "SAHİL YÜRÜYÜŞÜ"nün izdihama, Güzelbahçe-Urla karayolunun da saatlerce kapanmasına neden olduğu öne sürüldü!
Yüzbinlerin bu yürüyüşte bir araya geldiğini aktaran aklı başında ve izdihamda ezilmeyelim diyerek evinde oturan bir grup CHP Güzelbahçe üyeleri, KK'nın CB adayı olduğu ve İzmir Kordon'da gerçekleştirilen mitingine katılım rekoru olarak bu sahil yürüyüşünün rakip olacağını iddia ettiler!
Evlerinde oturdukları yerden sosyal medya üzerinden tarihi seçim yürüyüşüne ait görüntüleri yayınlayarak destek olan Güzelbahçeli CHP üyeleri, yürüyüşte atılan sloganların başta Foça olmak üzere; Midilli, Samos, Sakız, Kos, Rodos vb. gibi Yunan adalarından dahi duyulduğunu öne sürdüler!

İşte Güzelbahçeli CHP üyelerinin sosyal medya hesaplarından yayınladıkları ve yıllarca hafızalardan silinmeyecek CHP Güzelbahçe adayı Malatyalı Mustafa Günay'ın o tarihi Güzelbahçe sahil yürüyüşü görüntüleri: 

Öte yandan İzmir'de sandığa gitmeyecek en çok seçmenin Güzelbahçe'de olduğu belirtiliyor! Sandığa gitmeyecek olan CHP seçmenlerinin "Üç dönem İnce olanından çektik! Bu dönemde Değişimciler çekiniz diye Malatyalı yardımcısını dayattılar! O zaman bizlere bunları layık görenler de gelsin oy versinler CHP'ye" dedikleri öne sürülüyor!
Ayrıca, bugün CHP'nin İzmir'de başlattığı "Adayımızdan memnun musunuz?" anketlerinden en kötü sonuçların Güzelbahçe'den çıkacağı belirtiliyor! 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.