CHP genel merkezi Soyer'in gazını almak üzere "MEMNUNİYET" anketi başlattı!

CHP genel merkezi Soyer'in gazını almak üzere "MEMNUNİYET" anketi başlattı!

Bugün sabah saatlerinde başlatılan telefon anketinde, başta İzBB adayı Cemil Tugay olmak üzere, açıklanan ilçe adayları hakkında da "MEMNUN MUSUNUZ" sorusu sorulacak!

A+A-

70'li yılların İzmir sokak deyimlerinden: "Ne hakla 35'e takla!"
Evet, "Ne hakla" Mustafa Tunç Soyer kendinde bir beş yıl daha "Çav Bella" eşliğinde İzmir'de "Demlenmeyi" düşünebiliyor?
Malumunuz; Mustafa Tunç Soyer, İzBB'ye atanmadan öncesinde 10 yıl Seferihisar'da demlenmişti!
Soyer'den Seferihisar belediyesinin satılan gayrimenkullerinden geriye "Salyangoz" logosundan başkada bir şey kalmamıştır sanırım!
Her halde o logonun da sonu Seferihisar'ın nüfusu 50 bini devirince gelecek!
Şimdi... Hafta sonu CHP İzmir il başkanlığı önünde bir grup "Cast*" (*Konu mankeni) toplanmış ve Cemil Tugay'ın geriye çekilip Mustafa Tunç Soyer'in yeniden İzBB adayı olarak açıklanmasını istemişler!
İzmir'de ünlü bir reklam ajansı tarafından organize edilen "Soyer'i isteriz" eyleminde; Cast'lara bol bol "İlla ki Tunç" neyi gibisinden sloganlar attırılmış!
Cast'ların bu eylemi her halde CHP genel merkezi tarafından da duyulmuş (!) olacak ki, bu sabah itibari ile İzmir'de telefonda "MEMNUNİYET" anketi başlatıldı!
Anket, pazartesi günü yapılacak olan CHP MYK toplantısı öncesine kadar sürecek!
Deneklere telefonda, başta Cemil Tugay'ın İzBB adaylığı olmak üzere; yaşadıkları ilçeye atanan belediye başkan adayları için de "MEMNUN MUSUNUZ" sorusu sorulacak!
Özetle; İzBB adaylığı için "Ata alan Üsküdar'ı geçti" vaziyeti olunca ve de Mustafa Tunç Soyer'in de Cast'lardan sonra, CHP İzmir ilin önüne Cust'ları, Must'ları salma olasılığına karşı bu anketin yapıldığını, yürürlüğe konulduğunu düşünüyoruz!
Türkçesi, bu anketin Mustafa Tunç Soyer'in bir 5 yıl daha İzBB'de demlenme talebine karşı "GAZI"nın almasına yönelik de yapıldığını söyleyebilirsiniz!
Uzağa da gitmenize gerek yok; çıksa çıksa bu anketten de Mustafa Tunç Soyer'e çıkacak olan memnuniyetin okkası yüzde 25'in üstünde çıkmaz! 

Not: Seferihisar 10, İzBB 5 olmak üzere, Mustafa Tunç Soyer, 15 yılda ne kadar demlendi? Hepsi ve daha fazlası ansiklopedi fasikülleri gibi geliyor... Yakında... 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.