CHP Genel Merkezi, Damadın marifetlerini seyretmeye hala doyamadı mı? Savcılık soruşturması...

CHP Genel Merkezi, Damadın marifetlerini seyretmeye hala doyamadı mı? Savcılık soruşturması...

CHP'de değil Değişimciler, Alaturkacılar bile başa gelse, KK'dan miras belediye başkanlarına olan bakışları ve "saldım çayıra mevlam kayıra" felsefeleri değişmeyecek! Örnek mi Didim belediyesi ve Damat! Harekete geçmek için operasyonları mı bekliyorlar?

A+A-

Aydın Şafak gazetesi, CHP'deki köhnemiş yönetim zihniyetini bir kez daha ortaya koydu! İskan konularında rüşvet ilişkilerinin artık uluorta her yerde dillendirildiği Didim'e, CHP genel merkezinin ne zaman el atacağı merak konusu oldu! Lafa geldi mi günde 3 öğün Hak, Hukuk, Adalet diye bağırmakla her işin üstesinden geldiklerini sanan köhnemiş CHP yönetiminin harekete geçmesi için illa ki opearsyonların başlaması mı gerekiyor? 
Parti yönetiminde yer alan ve sıfatları "Genel Başkan Yardımcısı" olan bu zat-ı muhteremler, CHP yönetiminde ne işe yararlar? 
Burunlarından kıl aldırtmayan, yanlarına yaklaşılmayan bu unsurlar, belediyelerde olup bitenleri, dönen dolapları ne zaman görmek isteyecekler?
İstediğiniz ya da sipariş verebileceğiniz bir belediyeniz varsa; emin olun işimizi gücümüzü bırakır, sizin gibi kıymetli yöneticileri mutlu etmek için, ihalelerde dönenleri A'dan Z'ye ortaya çıkarırız!
Peki, hanginiz "gereğini yerine getireceğiz" sözü verebilir?
Hanginizde var o göz?
Buyurun o zaman Aydın Şafak'ın haberine:    

Didim’in damadı Cem Armutlu için zor günler başladı

Savcılık soruşturması başladı. İmamoğlu haber yollayıp “adımı kullanmasınlar” dedi. Didim Belediye Başkanı Hatice Gençay ve damadı Cem Armutlu için zor bir süreç başladı. Koltuğa oturur oturmaz belediyenin kamu kurumu olduğu gerçeği yerine siyasi derebeylik modeli keyfi uygulamalar içerine giren Gençay ve Damadı ile yeni yapılanmaları hakkında, Savcılık soruşturması başlatıldığı öğrenildi.

İhbar ve şikayetler, aynı zamanda Aydın Şafak Gazetesi'nde yer alan delilli haberler sonrası Savcılık makamının geniş bir hazırlık yaptığı, neredeyse bir otobüs dolusu ismin ifadeye çağırılacağı kaydediliyor.

Edinilen bilgi ve iddialara göre, Savcılık dosyasında adı geçen isimler şunlar; Hatice Gençay - Cem Armutlu - Alican Ayvataş - Süleyman Çulha - Kaan Topçuoğu - Nihat Bayındır - Sinan Sönmez - Hüseyin Gazi Aslan - Aydan Aşık.
Bunların yanında önceki dönem Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay'ın sekreteri Ebru Efe'nin adının da, imar dairesinde iş takibi yaptığı gerekçesiyle dosyada adının geçtiği öne sürülüyor.
Ebru Efe ve oğlunun üzerine eşi tarafından yapılan tüm inşaatların yasalara uygun olmadığı, sorunlu oldukları halde nasıl imar iskan ruhsatları alındığının da soruşturma dosyasında yer aldığı kaydediliyor. Bu konuda daha önce Aydın Şafak Gazetesi dahil, çok sayıda haber gündeme taşınmıştı. Dosyada soruşturma konuları arasında piyasada elden ele dolaşan ve gayri hukukiklerin gözler önüne serildiği ses kayıtları, tarafımızdan haberlere de yansıtılan ve altın yoluyla elde edilen haksız menfaat temini karşılığı yasa dışı ruhsat verilmesi, dışarıdan getirilen personelle ile ilgili WhatsApp yazışmaları dahil, çok sayıda delilin de bulunduğu iddialar arasında yer alıyor.

İMAMOĞLU’DA DAMADI AFAROZ ETTİ

Öte yandan yıllardır İstanbul BŞB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun adının damat Cem Armutlu tarafından kullanılmasının, hem İmamoğlu cephesi hem parti içinde sıkıntıya neden olduğu ortaya çıktı. Konu kendisine aktarıldığı sırada yakın çevresine özetle şu açıklamayı yapan İmamoğlu'nun, “Kendisini tanırım. Fakat adımızla iş yapılması veya insanlar üzerinde baskı kurulması, kabul edilir bir durum değil. Bu konuda çok sayıda şikayet aldık. Arkadaşlara talimat verdim bu konuda kendisini uyaracaklar” dediği kaydediliyor. Bunun yanında hem medyada yoğun ve delilli şekilde yer alan haberler hem de artarak süren vatandaş şikayetlerinin, CHP Genel Merkezi'ni de bunalttığı belirtildi. Bu neden Hatice Totik Gençay'ın önümüzdeki süreçte CHP Genel Merkeze çağırılıp, ağır bir dille kendisinin uyarılacağı ifade ediliyor.

DİDİM’DE TEPKİLER ÇIĞ GİBİ

Tüm bu yaşananlar yanında Didim’de giderek yükselen tansiyon, iyiden iyiye kendini açığa vurmaya başladı. Didim CHP İlçe Eski Başkanı Nurettin Koçak, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada zehir zemberek ifadeler kullandı. Damadı ima ettiği her açıdan belli olan paylaşımında Nurettin Koçak'ın Armutlu için, “Tokatçı-sahtekar-dolandırıcı” ifadeleri kullandığı gözlerden kaçmadı.

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.