CHP Bornova İlçe Başkanı Çapın'ın üstünlüğü, Bornova Belediyesinden kazandığı davalarla ortaya çıktı!

CHP Bornova İlçe Başkanı Çapın'ın üstünlüğü, Bornova Belediyesinden kazandığı davalarla ortaya çıktı!

Bornova Belediyesi Ak Partili Denetim Komisyonu Üyelerinin bulduğu 'BULGU'lar, CHP Bornova İlçe Başkanı Ertürk Çapın'ın baktığı davalarda Bornova Belediyesini "TAKLAYA" getirdiğini gözler önüne serdi...

A+A-

"BULGU -23 2021 yılında Belediyemiz aleyhine sonuçlanmış birçok dava bulunmaktadır ve kaybedilen davalarda davacı avukatlarının birçoğunda ( Belediyemize karşı açılan davalarda ) başta CHP İlçe Başkanı Av. E. Çapın olmak üzere Ö. Sökmen oğlu S. Sökmen gibi aile bağları da dahil olmak üzere birçok siyasi isim olduğu görülmektedir."

Bornova Belediyesi Ak Partili Denetim Komisyonu Üyelerinin "şerh" koydukları Denetim Komisyonu Raporunda yer alan "23. BULGU"ya (Yukarıda) göre; CHP Bornova İlçe Başkanı (Avukat) Ertürk Çapın'ın baktığı davalarda Bornova Belediyesi üzerinde üstünlüğünün olduğu ortaya çıktı!

Raporda; İlçe Başkanı Çapın'ın baktığı davaları kazanarak halk diliyle Bornova Belediyesini "taklaya" getirdiği görüldü!

Bir şekilde 2021 yılında Bornova Belediyesi ile davalık olan vatandaşlarda "Avukat" tercihlerinde tam isabet kaydetmiş oldular! 

0x0-bornovada-denetim-komisyonu-tespit-etti-belediye-mulkunu-babalarinin-mali-gibi-kullanmislar-1648907765465.jpg

Not: Bornova Belediyesinin 2021 Yılı Denetim Komisyonu Raporu için düşülen şerhler ve Aziz Nesin'e bile mizah konusunda şapka çıkarttıracak "Belediyecilik Faaliyetlerine" ilişkin haberlerimiz devam edecek...   

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum