Çerçioğlu'nun sadık elemanı Akkentli saldırıya mı uğradı?

Çerçioğlu'nun sadık elemanı Akkentli saldırıya mı uğradı?

Aydın BŞB'nin ASKİ'de işçisi, batı koordinatörü Fatih Akkentli, halı saha turnuvasında saldırıya mı uğradı, dayak mı yedi?

A+A-

Gün geçmiyor ki Aydın'daki CHP'lilerin bir aksiyonluk vakası Aydın gündemine düşmesin! 

Aydın BŞB'nin renkli siması, başkan Özlem Çerçioğlu'nun da en sadık elemanlarından Fatih Akkentli'nin bu defa halı saha futbol turnuvasında saldırıya uğradığı haberi düştü Söke medyasına!

c623cbec-3b9f-49a4-947e-d792c1ba05bc.jpg

Söke Olay gazetesinde yer alan haberde, Akkentli'nin saldırıya uğradığına yer veriliyordu... 

Aydın kaynakları, saldırı olayını teyit ederek, haberin belirli süreden sonra kaldırıldığını ve kavganın halı saha futbol turnuvasında yaşandığını işaret ettiler... 

Kaynaklar, yayından kaldırılan haberde, Fatih Akkentli'nin Hüseyin Kaya adlı kişi ile kavga ettiğini, ambulansın geldiğini, Akkentli'nin kafasında en az 3 dikiş atılacak yarılmanın, boynunda dayak izlerinin oluştuğunun yer aldığını öne sürdüler!

Kaynaklar, geçtiğimiz hafta da Kılıçdaroğlu'nun Aydın ziyareti çerçevesinde verilen protokol yemeğine Akkentli'nin alınmadığını, kavga çıkardığının da basına düştüğünü eklediler! 

Akkentli'ye geçmiş olsun dileklerimizi ileterek, Söke Belediye Başkanlığı adaylığı yolunda çok daha dikkatli olmasını, olup olmadık yerlere girip çıkmamasını tavsiye ederiz!

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.