Çerçioğlu’ndan Hakan Olgaç’ı aklama çabası

Çerçioğlu’ndan Hakan Olgaç’ı aklama çabası

Ne kadar persil, tursil, omo, mintaks, cif kullansanız da o mahkeme kararları temizlenemez.

A+A-

Ekibinden ASKİ Genel Müdürü Hakan Olgaç'ın ikinci kez görevi kötüye kullanmaktan ceza alması ardından gözler Aydın BŞB Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun üzerindedir.

CHP Genel Merkezi ve lideri Özgür Özel’in belediye başkanlarına şaibeli atamalar, ihaleler ve görevliler hakkında uyarı üzerine uyarı göndermesine rağmen bu ikazları umursamayan Özlem Çerçioğlu, görevden alması gereken Hakan Olgaç'ı adeta korumaya aldı.

Aydın Valiliği’nin bayramlaşma törenine Hakan Olgaç'ı da beraberinde götüren Çercioğlu, iki kez görevi kötüye kullanmaktan ceza alan Müdür Olgaç’ı görevden alma yetkisi olan Aydın Valisi Yakup Canpolat ile aynı ortama soktu.

Özlem Çerçioğlu'nun bu kadarına da pes dedirten icraatları bunlarla da sınırlı değil.

Daha önce de eski Genel Sekreteri Önder Yeğen’in kendi çekip yakın çevresine dağıttığı gayri ahlaki çok sayıda görüntü ulusal medyada bile haber olmuştu.

Özlem Çerçioğlu ise Önder Yeğen ile yolları ayırmak yerine ailecek deniz kıyısında yemeğe götürmüş ve poz vermişti. Bunun yanında yeni Genel Sekreteri Ertuğrul Yamen hakkında da mülkiye müfettişlerinin evrakta sahtecilik suçu islediğinin tespit edildiği öne sürülmüştü.

Tüm bunların yanı sıra Çerçioğlu'nun yakın çalışma ekibinden neredeyse bir otobüs dolusu bürokrat ve memur yıllardır Aydın Asliye Ceza ve Ağır Ceza Mahkemeleri’nde çeşitli suça yönelik eylem isnatlarıyla  yargılanıyorlar.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.