ÇERÇİOĞLU'NDAN 'AĞIR' ZİYARETLER!

ÇERÇİOĞLU'NDAN 'AĞIR' ZİYARETLER!

İşler sarpa sarınca kapı kapı destek arıyor galiba!

A+A-

Mülkiye müfettişlerinin hazırladığı ve bakanlığa sunduğu raporlar ardından, Aydın BŞB Başkanı Özlem Çerçioğlu çıkış mı arıyor?

Çok sayıda ve yüzlerce milyon liralık yolsuzluk-usulsüzlük iddialarının müfettişler tarafından tespit edilip Bakanlığa rapor halinde teslim edilmesini müteakip, Özlem Çerçioğlu algı operasyonları başlatmıştı...

Yerel medyadan ulusal medya ve tv'lere kadar çarşaf çarşaf algı çalışmasına başlayan Çerçioğlu'nun, müfettiş raporlarının işleme konmaması için Ankara'da kapı kapı destek aradığı kaydedildi.

Son olarak Ankara'da Mehmet Ağar'ı ziyarete gittiği iddia edilen Çerçioğlu'nun, açığa alınmasına yol açacak boyuttaki müfettiş raporlarının işleme konmasını engellemek için çaresizce çırpınışları olduğu belirtiliyor.

Müfettiş raporları hakkındaki bilgilerin CHP Genel Merkezine de ulaştığı, kendi Genel Başkanına rest çeken Özlem Çerçioğlu'nun CHP Genel Merkezi'nde göstermelik destekler dışında beklediği desteği göremediği, kulislerde dilden dile dolaşıyor.

Aydın Cumhuriyet Başsavcılığı Örgütlü suçlar Savcılığı da, dosyalar içerisinde 2015 yılında Danıştay tarafından yolsuzluk-usulsüzlük nedeniyle yargılama istediği dosyaların zaman aşımına az bir süre kala gizlendiği ortaya çıkmış, Savcılık bunu tutanak ile tespit etmişti.

Küre-Litera gibi yıllardır raflarda bekleyen skandal dosyaların da raflardan inmesi, Aydın kamuoyunda ama gündem maddesi olmuştu.

Son olarak Aydın BŞB Hukuk İşlerinde 1 milyon liralık yolsuzluk iddiaları Savcılığa yansımıştı. Operasyondan dönülen asfalt dosyasının Savcılığa intikal ettiği belirtiliyor! 

O dosyada gizli tanık olduğu ve asfalt dosyasında yolsuzluk-usulsüzlük-rüşvet olaylarının nasıl döndüğünü tek tek anlattığı, buna rağmen üç kez operasyondan dönüldüğü Ankara'da bile dillere destan olmuştu!

EMAN ile ilgili ise iş yapıyor görünmek için, daha önceden kalmış lotlara standart dışı göstermelik ve ucuz muşambaların döşendiği öğrenildi. "Aydın BŞB Belediyelere Yolsuzluk Yöntemleri İhraç Ediyor" başlıklı yeni adrese teslim asfalt ihalesinin de, onaylandığına şahit olundu.

Ankara BŞB Başkanı Mansur Yavaş'ın, '25 dolara' mal ettiği asfaltın tonunu, Aydın BŞB'nin ne kadardan temin ettiğini kamuoyuna açıkladığı takdirde, Aydın'daki asfalt vurgunu iddialarının hangi boyutlarda olduğunun ortaya çıkacağı ifade ediliyor.

Manur Yavaş'ın asfalt ile ilgili açıklamaları aşağıda olup, Aydın BŞB den aynı rakamlara ilişkin açıklama bekleniyor.

https://www.sozcu.com.tr/2020/gundem/yavas-akp-doneminde-tonuna-60-dolar-odenen-asfalti-25-dolara-aliyoruz-5912970/

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.