Çerçioğlu’na “yumurta topuklu mafya” yakıştırması

Çerçioğlu’na “yumurta topuklu mafya” yakıştırması

Ceza hukuku hocası, avukat, arabulucu, uzlaştırmacı, sosyolog, gazeteci Dr. Dilek Ekmekçi, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nu sosyal medya hesabı X üzerinden topa tuttu.

A+A-

Çerçioğlu için “yumurta topuklu mafya” yakıştırması yapan Ekmekçi, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’e gönderdiği mesajda, “Özlem’i bir daha aday gösterirseniz; Aydın Büyükşehir Belediyesi’ne sonunda haklı olarak kayyum atanır bilesiniz” dedi.

cercioglu-na-yumurta-topuklu-mafya-yakistirmasi.jpg

Ceza hukuku hocası, avukat, arabulucu, uzlaştırmacı, sosyolog, gazeteci Dr. Dilek Ekmekçi’nin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımı Aydın siyasi kulislerinde deprem etkisi yarattı.

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu için “FETÖ borsalarının hanımağalarından, yumurta topuklu mafya, Mehmet Ağar’ın kızı Miss Piggy” yakıştırmasında bulunan Ekmekçi şunları kaydetti:

“CHP rozeti takan ve Mehmet Ağar’ın yakını Özlem Çerçioğlu aşağıdaki tweetimi şikayet etmiş, üstelik nüfuzunu kullanarak ve usule aykırı olarak Aydın Efeler Polis merkezinden bir bahaneyle bana telefon ettirdi. Sayın Ali Yerlikaya, Sayın Bülent Turan, Sayın İbrahim Kalın gereği için bilgilerinize sunarım. Suç makinesi eski emniyet müdürünüz Koray Öner ve CHP rozeti takan suç ortaklarına artık en kısa sürede operasyon bekliyoruz.

Sayın Özgür Özel siz de bu Ağar torpillisi Özlem’i bir daha aday gösterirseniz; Aydın Büyükşehir Belediyesi’ne sonunda haklı olarak kayyum atanır bilesiniz. Özlem Çerçioğlu’nu partiden ihraç edip, savcılığa şikayet edip, cezaevine aday göstermeniz gerekiyor. Nükhet Hotar’ın Aydın versiyonu, Ege’deki “FETÖ borsaları”nın hanımağalarından, yumurta topuklu mafya, Mehmet Ağar’ın kızı Miss Piggy.”

698.jpg

699.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.