Çerçioğlu medyası İyi Parti’yi hedef aldı!

Çerçioğlu medyası İyi Parti’yi hedef aldı!

Aydın’da İYİ Parti’nin yükselişinden rahatsız olan Özlem Çerçioğlu cephesi doğrudan İYİ Parti’ye açıktan savaş ilan etti

A+A-

Aydın’da İYİ Parti’nin yükselişinden rahatsız olan Özlem Çerçioğlu cephesi doğrudan İYİ Parti’ye açıktan savaş ilan etti
Millet İttifakı ve 6 lı masa genel seçimlere hazırlanırken, Aydın’da ittifaka büyük zararlar verecek gelişmeler yaşanıyor.
İYİ Parti’nin yükselişinden korkan CHP’li Aydın BŞB Başkanı Özlem Çerçioğlu güdümlü basın, İYİ Parti’ye karşı itibarsızlaştırma kampanyası başlattı.
İyi Parti İl Başkanı Recep Taner’in, ‘Hedefimiz partimizi Aydın’da birinci parti yapmak’ sloganı sonrası sadece partileri için değil Millet İttifakı için de kapı kapı dolaşmaya başlayan İYİ Parti kadroları, beklendiği gibi AK Parti-MHP cenahından değil, doğrudan ittifak ortakları CHP medyasının hedef tahtasına oturtuldu.
Özlem Çerçioğlu tarafından kamu olanakları ile beslendikleri ve bazıları Aydın BŞB’ye bağlı şirketlerde maaşlı eleman olan isimler, organize şekilde ve aynı anda İYİ Parti’nin en büyük belediyelerinden biri olan Nazilli Belediye Başkanı Kürşad Engin Özcan şahsında, İYİ Parti’ye karşı düşmanca yayınlara başladılar.
Aynı medya organları geçmişte İyi Parti İl Başkanı Süleyman Demirci’nin görevden aldırılması, Söke İlçe Başkanı Çağlar Çelikez’in de görevden aldırılması için kumpas ve yayınlarda bulunmuşlardı.

İTİBARSIZLAŞTIRMA KAMPANYASI
Siyasi kulislerde yapılan yorumlarda, ‘Öncelik genel seçimler olması gerekirken bu Çerçioğlu medyasının İYİ Parti’ye karşı olan itibarsızlaştırma kampanyası, sadece yerel seçimleri düşündükleri ve İYİ Parti’nin kendi adayını engellemesini çıkarmaya çalışmasından başka bir şey değil. Memleketi değil, sadece kendi makam, saltanat ve sefalarını sürdürmekten başka düşünceleri olduğunun kanıtı’ tespitinde bulunuluyor.
Çerçioğlu kanadı bu nedenle Aydın’da en büyük siyasi tehdit gördükleri İyi Parti Kurucu İl Başkanı Recep Taner’in yeniden göreve gelmemesi için de çeşitli faaliyetlerde bulunmuş, İYİ Parti’nin siyasi deyimle yedek lastik kalması için eylemler içine girmişlerdi.
İşte Çerçioğlu’nun medya silahşörlerinden ve Aydın BŞB şirketlerinin taşeron çalışanı olduğu dillendirilen Durmuş Tuna’nın, İYİ Parti’yi küçültmek, itibarsızlaştırmak amacıyla İYİ Parti Nazilli Belediye Başkanı Kürşad Engin Özcan hakkındaki hakaret ve iftiralara dayanan o yayınlarından biri.

whatsapp-image-2022-08-14-at-13-55-34.jpegwhatsapp-image-2022-08-14-at-13-55-34-1-1.jpeg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.