ÇERÇİOĞLU ASKİ'DE KONTROLÜ KAYBETTİ Mİ? ASKİ ARABALARINDAN PERT OLAN VAR MI? 

ÇERÇİOĞLU ASKİ'DE KONTROLÜ KAYBETTİ Mİ? ASKİ ARABALARINDAN PERT OLAN VAR MI? 

Biz yazmaktan bıktık, ancak bir kurumdan bu kadar mı belge yağar bu kadar mı bilgi yağar? Sağanak şeklinde mi yağar?

A+A-

Gelen bilgilerden ASKİ'nin bir devlet kuruluşu mu? Sorusunu sorduruyor! 

Görünen o ki; mahalle bakkalından dahi kötü yönetildiğini nal gibi ortada...
4 Genel Müdürün kellesini aldım, diyerek ASKİ'ye korku salan, ve ASKİ'de eski cezaevi yatmış racon kesen tipleri yanına alarak küçük tip butik mafya örgütlenmesine benzer bir yapı kuran Ozan Çavuşoğlu, ve aslında kuklacı gibi onu arkadan yönlendiren "Hakan Olgaç durma kaç" diye namı olan ASKİ'nin mevcut genel müdürü Hakan Olgaç...

Çerçioğlu'nun en yakın bürokratlarının bile "ASKİ'yi Ozan Çavuşoğlu, Büyükşehir'i de karısı ve Çerçioğlu'nun sekreteri Gökçen Çavuşoğlu yönetiyor" dediği ta buralara kadar biz duyuyoruz da; Çerçioğlu oradan duymuyor mu?

Biz demiyoruz Çerçioğlu'nun en yakın bürokratları söylüyor!
"Kafayı taktığım adamı en geç 15 günde yerim ya da yeriz" diye havalara giren Ozan Çavuşoğlu, bu güne kadar Hakan Olgaç ve Gökçen Çavuşoğlu'nun kurduğu kumpas iftira ve yalanlarla 4 genel müdür ve onlarca daire başkanı, memur, işçi bir çok kişiyi ekmeğinden etmediler mi?

Çerçioğlu'na ayağını kaydırmak, ya da işten atmak istedikleri kişiler hakkında sürekli dezenformasyon içeren ve tamamen yalan ve iftira atarken... bunu da profesyonelce yapan bir vicdansız ekip oldukları artık tüm Aydın'da dillendiriliyor!

ÇERÇİOĞLU'NUN BUNLARDAN HABERİ VAR MI?

Dedik ya gelen belge bilgilerden çıkardığımız, bu kumpasçı, komplocu ve iftiracı ekip, ÇERÇİOĞLU'na sadece duymak istediklerini duyuran hatta Çerçioğlu'nun bilmesi gerekenleri sansürleyen makaslayan bir ekip...

Şimdi Seferihisar turuncu gibi ya da Dikili limonu gibi ağız burkan bir olayı anlatalım mı? 

ASKİ DAĞILDI MI?

Son günlerde belgeli bilgili ASKİ Çetesi haberlerimizin küçük bir fragmanı bile ASKİ'yi sarsmaya yetti! Zamanımız bol acelemiz yok... Büyük turplar heybenin içinde; karpuz kesmek için de az daha havaların ısınmasını bekleyeceğiz...

Bu arada haberlerimizden sonra Kuşadası ASKİ'ye özel bir şefkat ve sevgi gösterilmesi bizi ta buralardan duygulandırdı, artık kem gözler için bilgisayarlara kurşun mu döküyorlar, okuyup üflüyorlar mı? Orasını bilemiyoruz ama; müdür Hakan Berber'in dün ve bugün mesaide olduğunu hatırlatırız!

Yüzyılın tahsilat programı Bill Gates'in bile akıl edemeyeceği zamanda yolculuk yapılarak alınan ve halen kovuşturması devam eden, LİTERA'ya rot balans ayarı mı çekiyorlar bilmiyoruz; ancak hak hukuk adalet için .. Büyükşehir'in neredeyse tüm ekibi Kuşadası şubesindeymiş!...

Ha gayret BAYRAM'a az kaldı!
ASKİ haberlerimizden sonra Çerçioğlu birçok idari değişikliğe gitmiş... Kendisinin bu işlerden bilgisi yoksa gereğini yapacağını da biliyoruz. BİZ DE KENDİSİNE SU GİBİ AZİZ OL ÖZLEM BAŞKAN DİYECEĞİZ...
Ozan Çavuşoğlu ve Hakan Olgaç ikilisi önlerinde tehlike olabilecek ayrık otlarını nasıl temizler yazdık. Son duyum; Çerçioğlu'nun yapacağı düşünülen idari yapılanmada tehlike gördükleri Makina Müdürlüğü Başkanı Ali Özmeşe'yi nişangaha koydukları bilgisi ulaştı; bakalım bu arkadaşı hangi yöntemler ile buhar edecekler!

Şimdi bu ekibin son marifeti şöyle; dedik ya bu ekip Çerçioğlu'na istediğini MELEK istediğini KELEK gösterme kabiliyeti var. ..
Ana karargahları, Ozan Çavuşoğlu'nun Aydın'daki zenginler bölgesi Kızılcaköy'de yaptırdığı ve bitmeye yaklaşan villasında her türlü itibar cinayeti, iftira, kumpas senaryoları çiziliyormuş! 

Bu ekip Çerçioğlu'na her şeyi aktarıyor mu ? 

Temsil, Çerçioğlu'nun baş harfleri "T" ile başlayan iki mühendisin kısa bir süre önce
ZİL  ZURNA SARHOŞ...
ASKİ'NİN RESMİ ARABASI İLE...
ARABALARDAN BİRİ PERT...
DIĞERİ DE HASARLI...

Olduğunun bilgisi Başkan Çerçioğlu'na verildi mi ? 
Yoksa!

Bu Ozan-Hakan gurubu eleman bize yakınsa ÇETE'den ise Başkanın bile haberi olmadan kapatırız mı? Dediler...
DEVLETİN RESMİ ARACI İLE  ZİL ZURNA SARHOŞ KAZA YAPAN VE EHLİYELETİNE DE EL KONULAN BU elemanlar hakkında hangi idari soruşturma başlatıldı? 

Başkan Çerçioğlu'ndan bu durum gizlendi mi?
Haberi yoksa Çerçioğlu için vahim bir durum!
Haberi varsa; Ozan-Hakan kliği her istediğini Başkan'a yaptırma güçleri mi var? 
Bakalım Aydın Büyükşehir'den nasıl bir ses çıkacak?

Tutanak mı?

Ehliyetlerine el konulanlar mı?

Öğrenmek sayın Çerçioğlu için çok mu zor?

Bizim zamanımız zaten bol...

Haberlerimiz ağır ağır devam edecek....

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.