Casper'dan ultra gece modlu VIA A40 cep telefonu

Casper'dan ultra gece modlu VIA A40 cep telefonu

Telefon, yapay zeka destekli "ultra gece modu" ve 13 megapiksel ön kamerasıyla karanlık ortamlarda dahi dinamik özçekimler sağlıyor

A+A-

Casper, yapay zeka destekli ultra gece moduna sahip VIA A40 telefon modelini tanıttı.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Casper'ın yeni cep telefonu VIA A40'da kamera yazılım firması Arcsoft'un lisanslı yazılımı kullanıldı.

Net ve parlak fotoğraflar için 64 megapiksel ana kameraya ek olarak geliştirilen 2 megapiksel makro ve 2 megapiksel bokeh kameraya sahip olan model, yapay zeka destekli "ultra gece modu" ve 13 megapiksel ön kamerasıyla karanlık ortamlarda dahi dinamik özçekimler sağlıyor.

Yüksek kaliteli görüntülerin depolanabilmesi için 256 gigabayt hafızasının yanında 1 terabayta kadar artırılabilen depolama alanı sağlayan model, 84 bin fotoğraf, 26 saat 1080 piksel çözünürlüklü video ve 48 saate kadar 720 piksel çözünürlüklü video saklamaya olanak tanıyor.

Yapay zeka teknolojisinin gelişimiyle birlikte fotoğraf ve video çekmek daha kolay, verimli ve etkileyici bir hale dönüştü. Herhangi bir fotoğraf veya video çekiminde kullanıcıların yapması gereken ayarlamaları otomatik bir şekilde gerçekleştiren yapay zeka, kaliteli ve net görüntülere ulaştırıyor.

Kullanıcıların bir akıllı telefondan beklediği tüm özellikleri tek bir cihazda buluşturmayı hedefleyen model, 6.78 inç FHD+ ekranı, yapay zeka destekli akıllı kamera özelliği, geniş hafızası ve tasarımıyla kullanıcılara yeni deneyimler yaşatıyor.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.