Can Dündar'ın yurt dışına kaçmasında Tunç Soyer'in parmağı olabilir mi?

Can Dündar'ın yurt dışına kaçmasında Tunç Soyer'in parmağı olabilir mi?

Can Dündar Yurt Dışına Kaçmadan Bir Gün Önce Tunç Soyer İle Önce Kale İçinde Etkinliğe Katıldı...

A+A-

Almanya'ya Kaçan Firarı Gazeteci Can Dündar'ın Kaçış Hikayesi Dosyası Yavaş Yavaş Tamamlanıyor. Can Dündar'ın Yurt Dışına Kaçmadan Bir Gün Önce Sığacık Kale İçinde bir gösteriyi Tunç Soyer ile birlikte izlediği belirlendi...

Tunç Soyer'in gösteri sonunda o tarihte hakkında yakalama kararı olan Can Dündar'ı sahneye çıkartarak çiçek verdiği de elde ettiğimiz bilgiler arasında. Can Dündar ve Tunç Soyer gösteriyi Gezi Olayları'n da gözünü kaybedenlere yapılan saldırıyı kınamak için gözlerine korsan bandı takarak izledikleri resimlerle saptandı.

Can Dündar'ın kaçışının organizatörlüğünü Kale içinde Kafe Pansiyon işleten ve Seferihisar Kent Konseyi Yürütme Kurulu Üyesi olan bir kadının yaptığı, Can Dündar'ın akıllara durgunluk verecek bir planla Sisam Adası üzerinden Almanya'ya kaçırıldığı ortaya çıktı. 

Bahse Konu Kadının,Tunç ve Neptun Soyer'in Can Dündar'ın yurt dışına kaçtığı gün feribotla Sisam Adasına gitmesi, organizatör kadına ait olan ve polis takibine alının teknenin aynı anda Sığacık Barınağından hareket ederek Urla yönüne gittiği, Can Dündar'ın ise bir balıkçı motoruyla Sığacık'tan ayrılarak Sisam Adasına gittiği, burada kendisini bekleyen Alman Dostlarına ait yat ile Almanya'ya gittiği iddialar arasında yer alıyor.

Ayhan Köksal "Anektodlarını yayınladığımız dosyanın tam yayınına başladığımızda Sisam yolcularının artacağını sanıyorum" dedi.

Kaynak: http://bayrakmedya.com/detay/can-dundar-yurt-disina-kacmadan-bir-gun-once-tunc-soyer-ile-once-kale-icinde-etkinlige-katildi

Not: Haberde en ufak bir değişiklik yapılmamıştır. Alındığı kaynaktan tıpkısının aynı şeklinde yayınlanmıştır.

54c880ff-aa22-49b5-8af2-70be334529f5.jpg

6e1ff360-8d45-48fa-9054-22b8f1b1093c.jpg

af74f96b-0652-4840-9e60-fb7d119b424c.jpg

Can Dündar'ın Türkiye'den kaçmadan önceki son akşam yemeği!

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.