Can Dündar'ın kaçırılma dosyasından Tunç Soyer'e Savcılık davetiyesi iddiası!

Can Dündar'ın kaçırılma dosyasından Tunç Soyer'e Savcılık davetiyesi iddiası!

Bayrak Medya, Can Dündar'ın kaçış planını yapanlar hakkında soruşturmanın derinleştiğini haberleştirdi...

A+A-

Tunç Soyer ve Sığacık Kale İçindeki bir Pansiyon&Kafenin sahibi olduğu Bayrak Medya'nın ele geçirdiği resimlerden anlaşılan bir kadın hakkında Can Dündar'a yardım ve yataklık yaptıkları için soruşturma başlatırken, Tunç Soyer'in, "O Kadının" ve Can Dündar resimlerinde bulunan tüm şahısların ifadesine başvurulacağı öğrenildi.

Can Dündar sosyal medya üzerinden yayınladığı Sedat Peker'in açıklamalarına cevap niteliğinde ki videosunda "Sıra Tayyip Abiye Geliyor" diyerek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a aba altından sopa gösterirken, kaçışı ile ilgili kendisine yardım edenlerin düştüğü durumdan bihaber olduğu anlaşıldı. 

Soruşturmanın selameti açısından tüm detaylarını açıklayamadığımız kaçış planı sırasında kendisinin olaya hiç bir dahli olmadığını ve Can Dündar'ın kaçış öncesi Sığacık'ta saklandığı günlerde tamamen tesadüfen Can Dündar'ın bulunduğu ortamlara girdiğini söyleyen Kent Konseyi Yürütme Kurulu Üyesi ve doğa ve hayvanları koruyan bir derneğin başkanı olduğu öğrenilen bir kadının da kaçış planına dahlinin olup olmadığının araştırıldığı sızan bilgiler arasında yer aldı.

Edindiğimiz bilgiye göre yayınladığımız resimlerde bulunan her kesin ifadesi alınacak.

Akıllara durgunluk veren bir plan ile Can Dündar'ı Sisam Adası üzerinden Yurt Dışına kaçırdıkları ileri sürülen şahısların sürdürülen soruşturma kapsamında "Delileri yok etme ihtimalleri olduğu gerekçesiyle" her an tutuklama kararı çıkabileceği de aldığımız bilgiler arasında yer alıyor.

Haber kaynağının linki: http://bayrakmedya.com/detay/can-dundar-in-kacis-planini-yapanlar-hakkinda-sorusturma-derinlestiriliyor

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.