Can Dündar'ın 10 metrelik balıkçı teknesiyle Sığacık'tan kaçırıldığı netleşti!

Can Dündar'ın 10 metrelik balıkçı teknesiyle Sığacık'tan kaçırıldığı netleşti!

Bayrak Medya haberinde; Soyer ailesi ile Dündar ailesinin birlikte yedikleri akşam yemeği fotoğrafının kırılma noktası olduğuna dikkat çekiyor! Yemek fotoğrafının çok kısa süre sosyal medyada yayınlandığı ve hemen silindiği belirtiliyor.

A+A-

Bayrak Medya, Can Dündar'ın yurtdışına kaçırılışını netleştiriyor! Haberde, Can Dündar'ın balıkçı teknesiyle kaçırıldığını öne sürülüyor! 

Soyer ve Dündar ailelerin çektirdikleri akşam yemeği fotoğrafının çok kısa süre sosyal medyada yayınlandığına işaret edilen haberde; kaçış planın ustaca hazırlanmış olduğu ve Can Dündar'ın kaçmasına yardım ve yataklık edenlerin yakında ortaya çıkarılacağına dikkat çekiliyor!

İşte haberin o bölümü: 

"11 Haziran 2019 günü Tunç Soyer ve kendisine yataklık yapan bazı kişilerle resim çektirmesi ile ortaya çıktı, Resimlerin 14 Haziran 2019 günü sosyal medyada paylaşıldığı ve aynı gün Dilek Dündar'ın "Annelik hakkımı kullandım. 3 yıllık hasret sona erdi" paylaşımı ile netlik kazandı. Ancak fotoğraf derhal sosyal medyadan kaldırıldı.

11-14 Haziran 2019 tarihleri arasında çekildiği idia edilen resimlerde Tunç ve Neptun Soyer Can Dündar ve eşi Dilek Dündar ile yemek yerken, Tunç Soyer ve Can Dündar İzmir'de alış veriş yaparken, yine aynı tarihlerde Sığacık'ta düzenlenen bir gösteriye gezi eylemlerinde gözünü kaybedenlere destek vermek için ikilinin gözlerini korsan bandıyla kapatarak izlemelerinin ve akabinde Tunç Soyer'in sahnede Can Dündar'a çiçek verirken çekilen resimler çok kısa süre sosyal medyada yayınladıktan hemen sonra kaldırıldı.

Can ve Dilek Dündar'ın 14 Haziran 2019 günü İzmir'de bir kooperatifin başkanlığını yapan ve 10 metrelik balıkçı teknesi bulunan bir kaptan tarafından Sığacık Limanından kaçırıldığı iddia edildi. Can Dündar ve eşi Dilek Dündar'ın akıllara durgunluk veren kaçış planını Sığacık Kale İçinde Pansiyon&Kafesi bulunan bir kadının yaptığı ileri sürüldü.

Bayrak Medya Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Köksal "Kaçış planı adeta şeytana pabucunu ters giydirecek kadar ustaca hazırlanmış. Bir kaç detayı daha elde ettikten sonra Can Dündar ve eşi Dilek Dündar'ın kimler tarafından ve nasıl yurt dışına kaçırıldıklarını tüm detayları ile yayınlayacağız" dedi."

6e1ff360-8d45-48fa-9054-22b8f1b1093c-001.jpg

af74f96b-0652-4840-9e60-fb7d119b424c-002.jpg

unnamed-001.jpg

unnamed-1.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.