Büyükşehir’de skandallar bitmiyor

Büyükşehir’de skandallar bitmiyor

İzmir Büyükşehir Belediyesi ile gösteri için anlaşan Armağan Çağlayan, gördüğü muamele karşısında “PARA VERDİNİZ DİYE BENİ SATIN ALAMAZSINIZ” dedi

A+A-

Ünlü sunucu ve yapımcı Armağan Çağlayan, gösteri için anlaştığı İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Kültür ve Sanat Daire Başkanı Ceren Ünsever Umay'a sert tepki göstererek, 'liyakat' çıkışı yaptı. İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne "Bir oyun parası verdiniz diye beni satın almadınız! Alamazsınız!. İşi yapmayı bilmiyorsanız yapmayacaksınız" resti çeken Çağlayan, İzmir'deki gösterisi sonrası kuliste yaşadıklarını anlattı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin 'Size anlatacaklarım var' isimli gösterisini satın aldığını anlatan Çağlayan, "Biletler 45 saniyede bitti. Instagram'dan milyon 'hakarete' uğradım. Gösteri günü geldi. Salonda olan kişi sayısı 80. Bütün profesyonelliğimle işimi yaptım. 2 saat gösteri yapıp sahneden indim. Oyun bitikten sonra İzmir Büyükşehir Belediyesi Kültür Daire Başkanı olduğunu iddia eden bir hanımefendi, kulise gelip bacak bacak üstüne atıp bana bağırmaya başladı. 'Hanımefendi neden bana bağırıyorsunuz' dedim. Bunun üzerine 'beraber çözüm bulalım sisteme' dedi

BANA BAĞIRAMAZSINIZ!
Ben de 'sisteme çözüm bulmakla ben sorumlu değilim. Hem işinizi düzgün yapmıyorsunuz hem de bana bağırıyorsunuz' dedim. 'Ben Instagram'dan biletler bittiği için milyon hakarete uğradım, hem de siz bana sesinizi yükseltiyorsunuz' dedim. Ve ben de sesimi yükselttim" ifadelerini kullandı. Büyükşehir Kültür ve Sanat Daire Başkanı Ceren Ünsever Umay, yılbaşında Kadir Efe Oruç'un yerine göreve gelmişti. Yeni Asır'ın yaptığı araştırmada Umay'ın ünlü avukat Ferhat İlker Ünsever'in kızı olduğu ve baba Ünsever'in Tunç Soyer ile Cittaslow çalışmalarından da arkadaş olduğu ortaya çıktı. Avukat Ünsever'in Cittaslow Türkiye'de bilim kurulu üyeliği yaptığı belirtildi. Çağlayan'ın "Liyakatsiz insan zor hayatın her alanında zor" sözünün ardından Umay'ın böyle ilginç bir bağlantısının çıkması dikkat çekti.

SOYER'İN 'ARKADAŞININ KIZI'
Umay'ın daldan dala atladığı iş yaşamı da dikkat çekiyor. Linkedin insan kaynakları portalına yazdığı bilgilere göre, Bilkent Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü'nden mezun olan Umay, 2 ay Madrid Büyükelçiliği'nde stajyer, 4 yıl 11 ay Ticaret Bakanlığı'nda gümrük memuru ve AB uzman Yardımcısı, 4 yıl 7 ay Basketbol Federasyonu'nda yarı zamanlı masa görevlisi olarak görev yapmış, 2019 seçimleri sonrası İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne girmiş. Burada da 2 yıl 2 ay süreyle veri hazırlama ve kontrol yönetmeni, 1 yıl 8 ay süreyle Kent Ekonomisi ve Yenilikçi Endüstriler Şube Müdürü olarak görev yapan Umay'ın, ayrıca DEÜ Güzel Sanatlar Fakültesi'nde 2018 Eylül ayında başladığı "Film Tasarımı" eğitimini 2024 yılının Haziran ayında bitireceği kaydedildi. Umay, Soyer tarafından en son Kültür ve Sanat Dairesi Başkanlığı'na atandı.

İŞ YAPMAYI BİLMİYORSANIZ YAPMAYACAKSINIZ!
ÇAĞLAYAN'ın paylaşımında, "O İzmir Büyükşehir belediyesi kültür müdürü küçük harfle Ceren hanıma söylüyorum. Nedir derdiniz ? Beceremediğimiz işi yapmayacaksınız. Benim oyunum 1100 bilet satıyor. Para verdiniz diye beni satın alamazsınız. Liyakat! Liyakat.! Liyakat. Liyakatsiz insan zor hayatın her alanında zor. İşi yapmayı bilmiyorsanız yapmayacaksınız ! Siz bir oyun parası verdiniz diye beni satın almadınız! Alamazsınız! Daha da beni oyunla ilgili aramayın! @tuncsoyer @izmirbld... Bu arada, İzmir Büyükşehir Belediyesi Kültür Müdürü Ceren Hanım, sekreteri aracılığıyla, 'yarın görüşebiliriz' dedi. Artık size ihtiyacımız yok Ceren Hanım. Ne size, ne belediyeye. İşinizi doğru yapın herkese yeter! Siz de o koltukta işinizi doğru yaparak oturabilirsiniz!" ifadeleri de dikkat çekti.

ERHAN GÜLENÇ

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.