Büyük Türk Dünyası Turan Keneşi Derneği'nden İsrail'e kınama

Büyük Türk Dünyası Turan Keneşi Derneği'nden İsrail'e kınama

Büyük Türk Dünyası Turan Keneşi Derneği'nden kınama

A+A-

Yapılan yazılı açıklamada: 

KUDÜS TÜM DÜNYADIR
Mescidi Aksa tüm Müslümanların kutsal mabedidir.
Hitler Almanyası'nda Siyonizmin gelişmesi ve dünya Yahudilerini Siyonizmin şemsiyesi altında birleşmesini sağlamak amacı ile varlığını soy kırım üzerine kurgulayan Siyonist İsrail'in Mazlum Filistin halkına uyguladığı asıl soy kırım gerçeğinin karşısında Türkiye masum ve haklı Filistin halkının yanındadır. Devlet terörü işleyen İsrail 1967 den bu yana binlere masumu katlederken seyirci kalan dünya iki yüzlülüğünü bir kez daha göstermiştir.
Medeni dünya denen medeniyetsiz, insan hakları diye bağıranların, hayvan hakları diye feryatları koparanların söz konusu başta Filistin olmak üzere İslam alemine gelince sessiz ve sağır kalırken, başta kendi ülkemizde bazı kesimlerin Avrupa hayranlığına kendilerini kaptıranların hala bu konularda sessiz kalmalarını da esefle görmekteyiz.

Türkiye Cumhuriyeti olarak 400 yıl boyunca Osmanlı Devleti'nin hüküm sürdüğü Filistin'de zulmün ve soy kırımın durdurulması için Kıbrıs gibi garantörlük hakkımızın bulunması noktasında, Yüce Türk devletimizin gösterdiği uluslararası faliyetlerini Büyük Türk Dünyası Turan Keneşi Derneğimiz olarak desteklemeteyiz. Bu mana ile Müslüman Türk Evladının KENDİSİNDEN BAŞKA DOSTU olmadığını, bir kez daha tüm dünyanın gözüne bakarak ilan eden başta müttefikimiz (!) ABD, İNGİLTERE VE HIRİSTİYAN DÜNYASININ dostluklarının sahte olduğunu, anlamamız gerekmektedir.

TERÖRİST İSRAİL DEVLETİNI Büyük Türk Dünyası Turan KENEŞİ Derneği olarak tanımamaktayız. Mazlum Filistin ve Türk Coğrafyası'nda Hangi Türk Karındaşlarımızın yardım cagrısı üzerine gönüllü olarak yanlarında olacağımızı tüm kamu oyuna duyururuz.

Kurucu Genel Başkan :Adnan Şimşek

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.