Buharkentli şirket, ESHOT'un yaklaşık maliyeti 45 milyon olan sigorta ihalesini 37 milyon üstüne koyarak 83 milyondan kazandı!

Buharkentli şirket, ESHOT'un yaklaşık maliyeti 45 milyon olan sigorta ihalesini 37 milyon üstüne koyarak 83 milyondan kazandı!

İzBB'nin ESHOT şirketinin sigorta ihalesine tek başına giren Aydın'ın Buharkent ilçesindeki Denizay sigorta şirketi KDV dahil 97 milyona kazandı...

A+A-

ESHOT... İzBB'nin kentiçi ulaşımda eli ayağı olan şirketi... ESHOT, kentiçi ulaşımda çalışan otobüsler için 2023 yılı sigorta alımı ihalesine çıkıyor... 

ESHOT, çıkılan bu sigorta alımı ihalesi için 45 Milyon 981 Bin 414 Lira 32 Kuruş "YAKLAŞIK MALİYET" tespit ediyor...

İhale için EKAP üzerinden sadece 2 şirket doküman indiriyor...

İhaleye sadece sadece 1 şirket teklif veriyor...

Aydın'ın Buharkent ilçesindeki DENİZAY SİGORTA VE ARACILIK HİZMETLERİ LİMİTED ŞİRKETİ, ESHOT ihale komisyonun belirlediği yaklaşık maliyetin üstüne 37 MİLYON 035 BİN 835 LİRA 68 KURUŞ fark bindirerek kazanıyor!

Sizce de bu ihalede bir tuhaflık yok mu?

ESHOT'un bu sigorta alımı ihalesini koca İzmir'de bile duyan olmuyor! Sadece iki şirket EKAP üzerinden ihale dokümanı indiriyor!

Doküman indiren 2 şirketten sadece bir şirket DENİZAY SİGORTA VE ARACILIK HİZMETLERİ LİMİTED ŞİRKETİ "geçerli" teklif sunuyor... 

ESHOT'un bu sigorta ihalesini Buharketli şirketin dışında duyan olmadığı gibi; doküman indiren 2. şirket ihaleye teklif dahi sunmuyor! (Sunmuş olsalar ihale sonuç belgesinde belli olurdu.)

ESHOT'u yönetenler, bu ihale için buldukları yaklaşık maliyet ile ihalenin sonuçlandığı rakam arasındaki bu 37 MİLYONLUK FARKI nasıl açıklamayı düşünüyor? (Bir ihale için bulunan yaklaşık maliyet rakamı ile ihalenin sonuçlan rakamı arasında neredeyse 100'de 100'lük bir yanılma payı olabilir mi?)

45 Milyonluk ESHOT'un sigorta ihalesinde İzmir'i geçtik, Türkiye'de sadece Aydın'ın Buharkent ilçesindeki şirket duyabiliyor!

Sigorta ihalesinin güzel tarafı da şu; şirket, ESHOT otobüslerinin koltuklarını, basamaklarını dahi sigortalayacak!

En azından İzmirliler bundan böyle şehir içinde sigortalı otobüs basamaklarına basacaklar, sigortalı koltuklarda seyahat etmiş olacaklar!  

Ne hoş değil mi?

İŞTE İHALE SONUÇ BELGESİ: 

eshot.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.