Bugün toplanacak olan CHP MYK'sında alınacak kararlara ışık tutacak 3 adet Deniz Karakurt videosu!

Bugün toplanacak olan CHP MYK'sında alınacak kararlara ışık tutacak 3 adet Deniz Karakurt videosu!

Yoksa İl Başkanı Deniz Yücel, Meclis Üyesi Deniz Karakurt'a disiplin süreci çalıştırmayacağının garantisini mi vermiştir?

A+A-

Birinci video; CHP'nin kura çekimine mahkemeye yapmış olduğu itiraz süreci çerçevesinde olağanüstü gündemle toplanan Menemen Belediyesi Meclisi'nde CHP'li Meclis Üyesi Deniz Karakurt'un konuşması. O gün Meclis çoğunluğunu elinde bulunduran CHP'liler, "kura çekimi" ile başkanvekili belirleme usulünü iptal edilmesi için oy kullanmışlardı... Ve bu Meclis toplantısından çıkan karar sonucunda İzmir Valiliği de bir Vali Yardımcısını Menemen Belediyesine geçici süreyle başkanvekili olarak atamıştı.  

CHP'li Meclis Üyesi Karakurt burada diyor ki; (Aydın Pehlivan seçilmeden önce) "Aydın da gelse başkanımızdır. Artık Menemeni germeyelim" diyor..

Sonra Aydın Pehlivan seçilince şirketleri devretmeyip, işçilerin 3 hafta boyunca belediye önünde eylem yapmasına zemin hazırlıyor! Sonrasında ise şirketler yargı kararı ile Aydın Pehlivan'a devrediliyor.

İkinci video da "Serdar Aksoy'a en büyük muhalif bendim" diyor!

Serdar’a en büyük muhalifin kendisinin olduğunun altını çizen CHP'li Meclis Üyesi Deniz Karakurt, bilindiği üzere Faaliyet Raporlarına da "RET" oyu vermişti! (CHP Tüzüğüne göre; Faaliyet Raporuna RET oyu vermek, Başkanı devirmeye yönelik parti suçu sayılıyor!)

Aynı zamanda; Deniz Karakurt Ak Partili Meclis Üyelerinin önergesi ve desteği ile encümene seçilmiş bir Meclis üyesidir. 

Eğer ki CHP Tüzüğü İzmir İl Başkanı Deniz Yücel tarafından işletilmiş olsaydı, Faaliyet Raporuna "RET" oyu veren Deniz Karakurt "kesin ihraç" istemiyle Disipline gönderilmez miydi?

Öte yandan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında yazdığı "Değişim Şart..." başlıklı yazısında Einstein'den alıntı yaparak “Aptallığın en büyük kanıtı, ayni şeyi defalarca yapıp farklı sonuçlar almayı ummaktır.” yazan Serdar Değirmenci, nasıl oluyor da CHP Menemen İlçe Başkanlığı koltuğuna oturtuluyor? Deniz Yücel, İzmir'de temsilcisi olduğu partisi CHP ve Genel Başkanını böyle mi koruyor/temsil ediyor?

Deniz Karakurt'un partisinin belediye başkanına "en büyük muhalif bendim" itirafları, Faaliyet Raporuna ret oyu vermesi, Ak Parti'nin önergesi ve desteğiyle encümene girmesi, kabak gibi ortada dururken, İl Başkanı Yücel neye dayanarak bu olup bitenleri göremezden gelmiştir?

Yoksa İl Başkanı Deniz Yücel, Meclis Üyesi Deniz Karakurt'a disiplin süreci çalıştırmayacağının garantisini mi vermiştir?

Deniz Karakurt, aleni Meclis'te Serdar Aksoy'a en büyük muhalif olduğun açıklıyor... Ve CHP'yi yönetenler, Menemen Belediyesi Başkanvekilliğinin Ak Parti'ye geçmesine zemin hazırlarcasına Karakurt'u aday yapıyorlar!

Bu nasıl bir hak, hukuk, adalet meselesidir ey CHP MYK'sı???!!!

Gel de çık işin içinden!

Oyunu kuran da kendileri...

İşin içinden çıkamayanlar da kendileri! 

Çözüm mü?

Kimler bunların yaşanmasına vesile olmuşlarsa; "işte kapı" dersiniz olur biter! Başkaca da tarifi yok bu Menemen'de yaşanılanların...

İYİ SEYİRLER...

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.