Buğra Gökçe'nin 'Görevden Alınma' yazısı Bakanın masasında iddiası!

Buğra Gökçe'nin 'Görevden Alınma' yazısı Bakanın masasında iddiası!

İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Buğra Gökçe'nin görevden alınma yazısının İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun masasında olduğu öne sürüldü!

A+A-

Çanlar Buğra Gökçe için çalıyor! 

Yaklaşık 3-4 aydır İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ile Genel Sekreter Buğra Gökçe arasında soğuk rüzgarlar esiyordu... Buca Metrosu ihalesi ile Soyer-Gökçe arasındaki gerilim Ankara CHP Genel Merkez'ine kadar uzanmış, Ankara'da hastanede iken ihale komisyonu Gökçe'ye ihale sonucu konusunda danışmış ve WhatsApp üzerinden Gökçe'nin verdiği yanıt, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun önüne konulduğu belirtilmişti!

Gökçe'nin bu yanıtı üzerinden CHP Genel Merkez desteği ile Buğra Gökçe'nin defterinin dürülmesini hesaplayanlara; Telegram Haber Ankara kaynaklarından edindiği çok özel bilgiyi paylaşıyor: Gökçe'nin görevden alınma yazısı Bakan'ın masasında!

Bilindiği üzere; geçtiğimiz hafta Başkan Soyer tarafından Buğra Gökçe'nin adeta etrafı budanıp (8 Bürokratın görevden alınması) dımdızlak ortada bırakılmıştı!

Telegram Haber'in çok özel Ankara kaynaklarından edindiği bilgilere göre; İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Buğra Gökçe'nin görevden alınma yazısının İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun masasına ulaşmış durumda! 

Çok özel kaynağımız; görevden alınacak iddiasının yanında ayrıca Buğra Gökçe'nin bugün/yarın gibi çok kısa bir süre içinde istifa edeceğini öne sürdü!

Ankara kaynaklarımızdan edindiğimiz bilgilere göre; Buğra Gökçe'nin İzmir'e "elveda" deme zamanının geldiği anlaşılıyor!

Öte yandan CHP Genel Başkan Başdanışmanı Tuncay Özkan'ın açıklamaları ters köşeyi mi gösteriyordu? 

Özkan'ın açıklamalarının analizi yakında Telegram Haber'de... 

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.