Bu defa kocasının belediyesine sabun-domates sosu sattı!

Bu defa kocasının belediyesine sabun-domates sosu sattı!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in eşi Neptün Soyer, Başkanı olduğu Hıdırlık Kooperatifi üzerinden İzmir Büyükşehir Belediyesine köy sabunu ile birlikte domates sosu sattı!

A+A-

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in eşi ve KÖYKOOP Başkanı Neptün Soyer'e geçtiğimiz ay "Girişimci Kadın" ödülü verilmiş, Kooperatifçilik konusunda yapmış olduğu çalışmalar bir şekilde taçlandırılmış oluyordu...

Neptün Soyer, İzmir KÖYKOOP Başkanı olarak bugün yaptığı çalışmalar ve İzmir Büyükşehir Belediyesine satmış olduğu süt, enginar, tarhana vb. gibi ürünlerle adından söz ettirip, haklı olarak ödülleri de topluyor...

Neptün Soyer, Üst Birlik olarak İzmir KÖYKOOP Başkanlığının yanında aynı zamanda Seferihisar'daki Hıdırlık Kadın Kalkınma Kooperatifinin de başkanlığını yürütüyor...

Neptün Soyer'in İzmir Büyükşehir Belediyesine süt gibi milyonluk ürünlerin satışını KÖYKOOP üzerinden gerçekleştirirken, küçük rakamlı satışları da Başkanı olduğu Hıdırlık Kooperatifi üzerinden yaptığı gözleniyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesine, tarhana, enginar vb. gibi ürünlerin satışlarını Hıdırlık Kooperatifi üzerinden gerçekleştiren Neptün Soyer'in bu defa sabun ve dometes sosu satışını da Hıdırlık Kooperatifi üzerinden yaptığı ihale belgelerine yansıdı.

İşte Neptün Soyer'in bu ay içinde Hıdırlık Kooperatifi üzerinden İzmir Büyükşehir Belediyesine satmış olduğu son ürünlerin belgesi:

df48d851-6a35-4757-95a6-21163f47ccc4.jpg

Bu da Neptün Soyer'in İzmir Büyükşehir Belediyesine KÖYKOOP üzerinden geçtiğimiz ay satmış olduğu süt ihalesinin belgesi: 

28e5a0ec-ebbe-4d4f-a229-b32cdd48e4a2.jpg

Not: Peki, İzmir Büyükşehir Belediyesi, Tun Soyer'in Başkan olduğu günden bugüne; kooperatiflerden toplamda ne kadarlık ürün almıştır?

Bu kooperatifler KÖKOOP üyesi midir?

Hepsi ve daha fazla sorular ve yanıtları belgeli olarak hafta içindeki haberimizle geliyor...

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.