Bornova'da 'Yarı Gökdelen'in nasıl makyajlandığı konuşuluyor!

Bornova'da 'Yarı Gökdelen'in nasıl makyajlandığı konuşuluyor!

Bornova'da Bornova Belediyesinin 'yarı gökdelen'in makyajlanıp ruhsat verildiği iddialarını konuşuluyor...

A+A-

CHP'li Belediyelerden 1. Sınıf Hollywood Aksiyon filmlerini geride bırakacak cinsten ihbarlar ve iddialar yayılıyor!

Bilindiği üzere; geçen hafta Bornova Belediyesinin evlere şenlik Denetim Komisyonu Raporu Meclise geldi ve Ak Partili Denetim Komisyonu Üyelerin ortaya çıkardığı 69 "BULGU"nun hala dumanı tüterken, bu defa da Bornova gündemine 'Yarı Gökdelen'in nasıl makyajlandığı iddiaları düştü!

Konuşulan iddialara göre; 'Yarı Gökdelen'in "PEK ÇOK" eksiği bir şekilde hünerli eller tarafından makyajlanıp, ruhsat verilmiş! (Ya da veriliyormuş!)

Konunun Bornova Belediyesinde üst perdeden konuşulduğunu aktaran kaynaklar, detayların sosyal medyada da paylaşılacağını belirtiyor!

Not: Dün akşam saatlerinde Avcılar eski Belediye Başkanı Handan Toprak, 2017 yılında yapılan ihalelere fesat karıştırmak iddiasından tutuklandı... Bornova Belediyesi Gönen Orhan ait Ceren Tanıtım şirketine verdiği ve Denetim Komisyonu Raporunda da "Kamu Zararı" oluşturulduğuna dikkat çekilen, ihaleye daha düşük teklif veren şirketlerinde sudan sebeplerle elendiği belirtilirken ve ihaleden aylar öncesinde Başkan İduğ'un Şişli Belediyesine Gönen Orhan'ın bu "21. Yüzyıl Harikası Telefonlu-Masa" projesini "YERİNDE" görmek için gittiğine göre de; Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ'un bu ihale için söyleyecekleri var mıdır?

Adrese teslim bu ihalenin geniş analiz haberi gün içinde geliyor...

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.