Bir 'Mezar Tahtası' kalmıştı 21 B'den almadığınız; O'nu da İzBB halletti! Mardin'den İzmir'e paketi 310 TL'den mezar tahtası...

Bir 'Mezar Tahtası' kalmıştı 21 B'den almadığınız; O'nu da İzBB halletti! Mardin'den İzmir'e paketi 310 TL'den mezar tahtası...

Mardin-Münih hattı değil bu; Mardin-İzmir hattında "MEZAR TAHTASI"nın 21 B'den nasıl satın alındığı ve içinden "AŞK" geçen hikayesi...

A+A-

İzBB Mezarlıklar Dairesi Başkanlığı Defin Hizmetleri Şube Müdürlüğü, 20 bin "Mezar Tahtası" alımı için ihaleye çıkıyor...

Sıkı durun!

Şaka falan yapmıyoruz; 21 B'den (SÖZDE CHP'Yİ YÖNTENLER 21 B İHALELERE KARŞI YA) PAZARLIK USULÜ ÇIKILAN bu ihaleye SADECE ve SADECE Mardin'in Derik İlçesi ISSIZ Köy'ünde OTURAN Hamdullah Acer adlı şahıs katılıyor ve İzBB'nin ihalecileri ile GİRİŞTİĞİ PAZARLIKLA ihaleyi 5 MİLYON 260 BİN TL'ye KIVIRIYOR!

Gerçekten de şaka yapmıyoruz!

İzBB, altı üstü Mezar Tahtasını bile "Aşkla" 1500 Km uzaklıkta Mardin'in Derik ilçesinin Issız Köyü'nde oturan adamdan satın alıyor!

Böylesi bir belediyecilik anlayışı, "AŞKSIZ" tarif edilebilinir mi?

Hani Anadolu insanının bir sözü gibi; "Eşek sevmenin bile bir usulü var" o hesap, yazık bu "tahtacıyı" bulmak için İzBB'nin Mezarlıklar Dairesi Başkanlığı Defin Hizmetleri Şube Müdürlüğü yiğitleri de neler çekmiştir neler!

Kolay değil bu devirde "TAHTA" bulmak!

Hele hele "Mezar Tahtası" mı?

Giriyorsunuz Google'a yazıyorsunuz "Mezar Tahtası" çıkıyor karşınıza binlercesi!

Satan mı, imal eden mi? ne ararsanız çıkıyor karşınıza!

Peki, İzBB Mezarlıklar Dairesi Başkanlığı Defin Hizmetleri Şube Müdürlüğü, mezar tahtalarının takımı kaçtan almıştır biliyor musunuz?

KDV dahil paketini 310 Lira 34 Kuruştan! (Takımdan, paketten kasıt, iki tahta başlık ve toplamda eni 10 cm ya da 20 cm olan tahtalardan oluşan 2 M2'lik tahtalar.) 

buyuksehirden-ihale-2021-icin-40-bin-mezar-tahtasi-89853.jpg

Mezar tahtacısı Hamdullah Acer, başka başka belediyelere de mezar tahtası satmış mıdır diye ihale.com.tr veri tabanında araştırma yaptık, tek tahta sattığı yer: İzBB!

Fakat, mezar tahtacısı Acer, aslında bir ağaç, fidan, sulama, bakım uzmanı; Ormaniye'den de bayağı işler almış...

Neyse... Tekrar mezar tahtası takım fiyatlarına dönersek; İzmir'de en az 5 mezar defin işleri ve mezar malzemesi satan firma yetkilileri ile görüştük... Yetmedi mezar tahtası imalatçısı fabrika ile bile görüştük... 

An itibari ile İzmir piyasasında mezar tahtasısın PERAKENDE (1 Adet) fiyatları 160 İla 200 TL arasında değişiyor!

Bir firma, 160 TL'ye sattıkları mezar tahtası paketi için şunları söyledi: "Bugün 160 TL'ye sattığımız mezar tahtasının paketi, iki başlık ve eni 10 cm (20 Adet) olan 2 M2'lik tahtadan oluşur. 200 TL'ye sattığımız mezar tahtası paketi de iki başlık ve eni 20 cm (10 Adet) olan 2 M2'lik tahtadan oluşur."

Mezar tahtası imalatçısı fabrika fiyatları:

İki başlık, eni 10 cm olan 2 M2'lik paket 100 adetlik toptan fiyatı: 100 TL

İki başlık ve eni 20 cm olan 2 M2'lik paket 100 adetlik toptan fiyatı: 150 TL

Ne diyordu CHP Sözcüsü Faik Öztrak, "Belediyecilik bizim işimizdir!"

Doğru söze ne denir!

CHP'li İzBB, bugün altı üstü bir "mezar tahtası"nı bile 21 B'den ihale ile ve de teeee Mardin'in Derik ilçesinin Issız Köyü'nden satın alabiliyorsa; yarın bunlar iktidara geldiklerinde mezarları bile 21 B'den kimlere kazdıracakları varın o zaman siz hesaplayınız!

Sevsinler sizin İzmir'i aşkla yöneten hallerinizi! 

Sevsinler sizin gibi sosyal demokrat geçinenleri!

İşte partisi 5 binden 4 defada İzmir'e gelecek olan Mardin'in Derik ilçesi Issız Köyünde oturan Hamdullah Acer'e ADRESE TESLİM verilen MEZAR TAHTASI ihalesinin belgesi: 

aw694939-02-001.jpg

Not: İzBB'de ÇİVİSİ TAHTADAN ÇIKAN ihale haberlerimiz devam edecek...

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.