Bir Belediye Başkanı 3-5 ay 'Türkücü'nün peşinden koşarsa....

Bir Belediye Başkanı 3-5 ay 'Türkücü'nün peşinden koşarsa....

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun "vazgeçilmez" Başkanları arasındaki Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, aylardır Türkücü'nün peşinde olduğunu bakın nasıl itiraf ediyor!

A+A-

Dönemin CHP Genel Sekreteri Kamil Okyay Sındır: "Biz belediye başkanlarının yaptıklarına karışmıyoruz!"

CHP Sözcüsü Faik Öztrak'ın Mart 2019 seçim çalışmalarından: "Belediyecilik bizim işimizdir!"

Rahmetli 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel: "Siyasetin çivisi çıktı!"

269830319-1574381739590350-1950016196766801147-n.jpgDik ve omurgalı duruşu ile İzmir siyaset çevrelerinin yakından tanıdığı Yeliz Tunç

Yeliz Tunç: "Buradan Güzelbahçe belediye başkanımız Mustafa İnce'ye hem belediye başkanı olarak hem de Devrimin abisi Mustafa olarak soruyorum; neye dayanarak soruyorum genel başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'nun tüyü bitmemiş yetimin hakkını kimseye yedirmem dediği için bilgi sahibi olmak İzmir halkını bilgilendirmek CHP örgütünü bilgilendirmek adına soruyorum.

Soru 1. Devrim Seyrek belediye çalışanı mı?

Soru 2. Devrim Seyrek belediye çalışanıysa İstanbul'da O Ses Türkiye yarışmasında günlerdir belki aylardır ne arıyordu bu süreçte eğer çalışansa basının iddia ettiği gibi yarışma süresinde maaş aldı mı?

Soru 3. Eğer belediye çalışanıysa Devrim Seyrek raporlu olamaz yarışmaya katılmış herkesin gözünün önünde muhtemelen izinlidir. Her çalışanınıza bu kadar süre izin veriyor musunuz?

Soru 4. Devrim Seyrek'in İzmir'deki o koca koca afişlerini her yere astıran sponsor olan kimdir?

Bu soruları sormak tüyü bitmemiş yetimin hakkını sormak bizim görevimiz. Çünkü genel baskanimiz sayın Kemal Kılıçdaroğlu öyle dedi bizde soruyoruz ve kısa sürede de cevap bekliyoruz. Devrim'le şahsi uzaktan yakından sorunum yoktur ama Devrim'e tanınan bu şans partide hem çalışıp hem görev yapan diğer gençlere tanınıyor mu, merak ediyoruz?

Soru 5. Devrim Seyrek'i sayfasında paylaşan ilçe başkanları il yöneticileri işten çıkan gençlere bile sahip çıkmadınız broşür aşan afiş aşan gençler ıssız her yanınıza geldiklerinde belediye başkanı bizi de dinlemiyor diyerek hikaye dinler gibi dinleyip geçiştirdiniz. Ama belediye çalışanıysa eğer ki öyle olduğu söyleniyor, belediye çalışanı aylardır bir televizyon kanalında ne geziyor demediniz. Unutmayın bunu yazın bir kenara CHP İzmir gençlik sizden bunun hesabını soracaktır.

Soru 6. Güzelbahce belediye çalışanlarına soruyorum Mustafa İnce Devrim'e yaptığı abiliği size de yapıyor mu?"

d88c97ad-eca8-4246-9a8a-ea4625937800.jpg

Mustafa İnce... CHP'den 3. dönem İzmir Güzelbahçe Belediye Başkanı...

İnce ve ekibinin 3-5 aydır ne türden işlerle uğraştıklarını sosyal medya hesaplarını takip edenler biliyor...

Devrim Seyrek... Türkücü... CHP Güzelbahçe Gençlik Kolları Başkanı...

Başkan İnce'nin çektiği videodaki itiraflarına (Yukarıda) göre de Güzelbahçe Belediyesinin Gençlik Koordinatörü! 

İlçe Belediyelerinde "Gençlik Koordinatörlüğü" gibi bir kadro var mı orasını bilemiyoruz ama; bu itirafların İzmir Valiliği, İçişleri Bakanlığı Müfettişlerince incelenmesi gerektiğini düşünüyoruz!

 Yeliz Tunç'un sosyal medyadan yaptığı paylaşıma bakıldığında; 

Sındır'ın "Biz belediye başkanlarının yaptıklarına karışmıyoruz!", Öztrak'ın "Belediyecilik bizim işimizdir!" laflarını etmelerinde ne denli haklı oldukları görünüyor!

Geriye de rahmetli 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'in sözünün güncellenmesi kalıyor: "CHP'li Belediyelerin çivisi çıktı!"

Haksız mısınız?

619a25e8d90837b6d34b3433-001.jpg

619a25e8d90837b6d34b3435-1.jpg 

Öncelikle soruyoruz; bu kadar sorumsuzluğun bir karşılığı yok mudur?

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun fıtratında Belediye Başkanlarına karşı bir yaptırımın bulunmadığını 5 yaşındaki çocuklar bile biliyor artık bu ülkede... Bereket versin ki Kemal Bey ve Ekibi iktidarda falan değil, bir de iktidarda olsalar bu Belediye Başkanlarının neler yapabileceklerini o zaman bir düşünün!

Sendikalar 4 kişilik ailede açlık sınırının 5 bin TL'ye dayandığını duyuruyor; CHP'li Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce ve Ekibine türkücüye mesaj atmak koyuyor! Adamlarda para var... Huzur var... Neşe var... Mutluluk paçalarından akıyor... Onlar da haklı... Böyle başa böyle tarak... Nasıl olsa karışan eden yok...  

Peki, bu Güzelbahçe'deki güzide insanların neler yaptıklarını DEVLET görmüyor mu? Hafızasına kaydetmiyor mu? Görüyordur, kaydediyordur elbet... Vakti saati bekleniliyor diye biliyoruz da! Bakalım...
Öncelikle soruyoruz; bu kadar sorumsuzluğun bir karşılığı yok mudur?

 

 

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.