Bilecik Belediyesi: Rüşvet alırken yakalanan 'Danışman' Başkanın çocukluk arkadaşı çıktı!

Bilecik Belediyesi: Rüşvet alırken yakalanan 'Danışman' Başkanın çocukluk arkadaşı çıktı!

Bilecik Belediyesini "KONTROL ALTINDA" tutan bu ÇETENİN üyeleri kimler?

A+A-

selcuk.jpg

11haber.com, rüşvet alırken suç üstü yakalanan CHP'li Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin'in Danışmanı Selçuk Erdağı, 13 Mayıs 2019 tarihli haberinde Başkanın çocukluk arkadaşı olarak tanıtıyor. 

İşte o haber: http://11haber.com/belediyenin-beyni-selcuk-erdagi-oldu/

BELEDİYE’NİN BEYNİ SELÇUK ERDAĞI OLDU

"ÇOCUKLUĞU VE GENÇLİĞİ BİLECİK’TE GEÇTİ

Bilecik Belediye’sinin deyim yerindeyse beyni Selçuk Erdağı Oldu.

Çocukluğu ve gençlik yılları Bilecik’te geçen, Ertuğrulgazi Lisesi mezunu olan Erdağı uzun yıllar finans sektöründe başarılı hizmetlerde bulundu.

KAYI A.Ş YÖNETİM KURULU BAŞKANI  OLDU

31 Seçimlerinin ardından Bilecik Belediye Başkanı olan Semih Şahin’in çocukluk arkadaşı olan Selçuk Erdağı Belediye bünyesinde kurulu bulunan KAYI A.Ş’nin Yönetim Kurulu Başkanı olarak göreve başladı.

SELÇUK ERDAĞI FİNANS SEKTÖRÜNÜN BAŞARILI İSİMLERİNDEN 

Finans sektöründe oldukça başarılı olan Erdağı, Semih Şahin’inden sonra Belediye’de ikinci adam olarak görev yapmasıyla ön plana çıkan isim olarak tanınıyor."

Selçuk Erdağı'ın rüşvet alırken suçüstü yakalanmasının ardından; bir gazeteci rüşvet olayını CHP Kırklareli İl Başkanlığını ziyaret eden CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun'a soruyor: “Bilecik Belediye Başkanı danışmanının şuanda soruşturma kapsamında soruşturma devam ediyor, soruşturma belli olduğunda gerçekler ortaya çıkacak” diyor.

CHP’deki rüşvet çarkı deşifre oldu! Kim bu İstanbul ekibi? 

https://www.takvim.com.tr/guncel/2021/02/10/son-dakika-chpdeki-rusvet-carki-desifre-oldu-kim-bu-istanbul-ekibi/3 2/10

Takvim gazetesi 10 Şubat 2021 tarihinde "CHP’deki rüşvet çarkı deşifre oldu! Kim bu İstanbul ekibi? " başlıklı haberinde; Bilecik Belediyesi'ndeki rüşvet iddialarını gündeme taşıyor...

İlginç olan, Takvim gazetesinin rüşvet iddialarını gündeme getirmesindeki dayanağı CHP'li Bilecik e. Belediye Başkanı ve CHP'den e. Milletvekili Mehmet Seven...

Seven, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarda şu ifadeleri kullanıyor: "Bizim CHP'li başkanlara ne oluyor? Partimize oy kaybettiriyorsunuz, bunların hepsini görevden alacaksın, partiden atacaksın. Bilecik'e gelen yatırımların ihalesini alan müteahhitlerden kurum müdürlerinden ve Bilecik'te inşaat yapan müteahhitlerden, rüşvet istendiği ve alındığı söyleniyor."

CHP'li Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin de Seven'in bu iddialarına ilişkin Bilecik'teki bir internet TV'ye çıkarak yanıtlamaya çalışıyor: "İspata davet ediyorum" şeklinde çok kısa bir cevap verip "İstanbul Ekibi" diye bir ekibinin olmadığını savunuyor! 

Mehmet Seven, Yeni Şafak gazetesine yaptığı açıklamada; “Belediyeye düşen herkesten rüşvet isteniyor. Rüşvet istenilenler gelip bize şikayet ediyor. Yeni dükkan açan berberden bile rüşvet alındığını söyleyen var. Rüşvet ekibinin yakayı ele vermemek için ilginç yöntemler kullandığı anlatılıyor. Rüşvet istemek için çağırdıkları kişiler kayıt yapmasın diye telefonlarını girişte alıyorlarmış. Hatta bazı iş adamlarına hiç konuşmadan istedikleri rüşveti kağıda yazıp gösteriyorlarmış. Bu rüşvet çarkını buradaki CHP yönetimine ilettim, sosyal medyadan yazdım ancak sonuç çıkmadı. CHP milletvekilinden durumu anlatmak için randevu istedim ancak vermedi. İhalesiz iş vermeler, fahiş fiyatlı ihaleler de cabası. Mermer diyarı Bilecik’te bedava yapılabilecek mermer bir çeşme için bile yüz binlerce lira veriliyor. Hali hazırda zaten park olan bir yere bir baraka kondurup düzenleme yaptık denilerek 4 milyon 700 bin lira para ödendi.” diyor...

Belediye Başkanının zebilliği!

Bilecik Belediye Başkanı Şahin, Erdağı'ın rüşvet alırken suç üstü yakalanması karşısında sosyal medya hesabından şu açıklamayı yapıyor: 

"Basına ve Kamuoyuna;

19 Ocak 2022 Çarşamba akşamı, Belediyemiz iştiraki olan Kayı A.Ş.’nin yönetim kurulu başkanlığını yürüten Selçuk Erdağı, Belediye binasına gelen emniyet mensuplarınca gözaltına alınarak, halen ifadesi alınmak üzere bekletildiği, Bilecik Emniyet Müdürlüğü’ne götürülmüştür.

Bu soruşturmayı siyasi bir hamleye dönüştürüp belediyemize ve hizmetlerine yönelik saldırıya çevirmek isteyenlerin ellerini ovuşturduğunu görüyor, duyuyoruz. Bilecik Belediyesi olarak elde edilen kazanımlarımızın, güvenin ve siyasi istikrarımızın zedelenmesine asla müsaade etmeyeceğiz.

Suç varsa suçu işleyen kim olursa olsun gereğini yapacağımızdan ve hiçbir yasa dışı faaliyetin arkasında durmayacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın.

Kayı A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Erdağı tarafımca görevden alınmıştır."

Şimdi, Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin'e, CHP Bilecik CHP İl Başkanlığına ve CHP Genel Merkezine sormak lazım; Mehmet Seven'in iddialarını neden ciddiye alıp, kendiniz SORUŞTURMA başlatmadınız? 

Çarşaf çarşaf medyaya manşet olan haberlerin üzerine gidip, "İSTANBUL EKİBİ" ve iddia edilen "RÜŞVET ÇARKI"nı neden yerle bir etmediniz? (Rüşvet iddialarının sahiplerini de; tıpkı yolsuzluktan cezaevine girecek olanları TCK 235'te yaptığınız operasyonla kurtardığınız gibi; kurtarmayı düşünüyor musunuz?)  

Başka bir deyişle; İSTANBUL ÇETESİ'nin başında kim var?

Bilecik Belediyesini "KONTROL ALTINDA" tutan bu ÇETENİN üyeleri kimler?

Mehmet Seven'in bu iddiaları, bugüne kadar neden araştırıp soruşturulmadı CHP'yi Ankara'dan yönetenler tarafından?

İSTANBUL ÇETESİ'nin başındaki kişinin bir İBB Meclis Üyesi olma olasılığı var mıdır?

Mehmet Seven'in 1 yıl öncesinde sosyal medya hesabından gündeme getirdiği rüşvet iddialarını internet TV'ye çıkıp, "İspata davet ediyorum" diyerek aklı sıra yanıt verdiği belli olan Başkan Semih Şahin, odasında rüşvet alırken KOM görevlilerince suç üstü yakalanan ve çocukluk arkadaşı olan Selçuk Erdağı hakkında daha ne gibi "İSPAT" isteyecektir?

"Bu soruşturmayı siyasi bir hamleye dönüştürüp belediyemize ve hizmetlerine yönelik saldırıya çevirmek isteyenlerin ellerini ovuşturduğunu görüyor, duyuyoruz." derken; Başkan Şahin, neden hala İSTANBUL ÇETESİ hakkında açıklama yapmaktan kaçınmaktadır?  

Başkan Şahin, çık o zaman de ki, Mehmet Seven'in İSTANBUL ÇETESİ iddiaları da asılsızdır!

Ey... CHP'yi Ankara'dan yönetenler, bir güzel Mehmet Seven Bilecik Belediyesi'ndeki rüşvet çarkını sizlere ihbar etmiş... Çıkın o zaman şunu bunu yaptık deyin de halkımızda bilsin sizlerin bu türden pis işlere izin vermediğinizi! Gözünüz yer mi?

Rüşvet pisliği sadece Bilecik Belediyesi ile mi sınırlı? 

Akyaka'ya gidenlerin ne aldıkları da yarın ortaya döküldüğünde; hala Ankara'da kös kös oturmaya devam edecek misiniz? 

Rüşvet haberlerimiz devam edecek...

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.