Bıçak sırtında derbi

Bıçak sırtında derbi

Alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren 25 puanlı İzmir ekibi ile 39 puanla Play-Off yarışı yapan Manisa temsilcisi arasındaki karşılaşma her iki takımın da kaderini belli edecek.

A+A-

Spor Toto 1. Lig'de gözler cumartesi günü İzmir'de Altay ile Manisa FK arasında oynanacak zorlu karşılaşmaya çevrildi. Ligde alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren ekonomik sıkıntıdaki Altay ile Play-Off kovalayan Manisa ekibi arasındaki mücadele büyük ölçüde ligdeki kaderlerini belirleyecek. Son 10 maçta sadece 7 puan alıp, 23 puanlık bir kayıp yaşayan ev sahibi Altay, Eyüp galibiyetinin ardından Rize'ye yenilerek kümede kalma yarışında yara aldı. Yine taraftarından yoksun olacak olan siyah-beyazlılar, 25 puanla düşme potasının üzerindeki İzmir temsilcisi Altınordu'nun sadece 5 puan üzerinde yer alıyor.

HEDEFTEN SAPABİLİRLER
Konuk Manisa Futbol Kulübü ise 5 haftalık yenilmezliğini Eyüp karşısında sona erdirirken, 7. sıradaki Bodrum'un 3 puanlık kaybıyla Play-Off potasına girme şansını kaçırdı. Ege ekibi ile arasında sadece 2 puan bulunan 39 puana sahip Manisa temsilcisi, kritik Altay maçını kazanarak Bodrum'un düşme potasındaki Erzurum'la evinde oynayacağı maçta kayıp yaşamasını bekleyecek. Altay'ın da düşme potasından uzaklaşma adına rakibi gibi galibiyete ihtiyacı var. Aksi sonuçta rakiplerin alacağı skorlara göre Altay ve Manisa FK'nın hedeften uzaklaşma ihtimalleri maçın önemini daha da artırıyor.

BURAK HAKERLER

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.