Balıkesir BŞB, direkten döndü! Heval Savaş Kaya'nın transferi çıkmaz ayın 15'ine ertelendi...

Balıkesir BŞB, direkten döndü! Heval Savaş Kaya'nın transferi çıkmaz ayın 15'ine ertelendi...

CHP Genel Merkezi, Heval Savaş Kaya'nın Balıkesir BŞB'ye transferine dur dedi! Heval Savaş Kaya'ya CHP'li belediye kapıları kapandı!

A+A-

Devrik Y-CHP'li Kemal Kılıçdaroğlu'nu CHP'nin başında 13.5 yıl geçirdiği süre içinde defalarca "Bir deveye Cebelitarık'ta Afrika'dan Avrupa'ya hendek misali atlattırabilirsiniz ama, önüne koyduğunuz doğruların gereğini yaptırtamazsınız" diye...
Başka bir deyişle, deveye sormuşlar neren eğri diye... O da cevap vermiş nerem doğru diye... İşte o hesap, Devrik Kemal Bey'in 13.5 yılda gösterin yaptığı doğru bir iş, biz koyacağız yanına 500 iş... Yok ki!
Biz yazmadık; Nihat Genç yazdı OdaTv'de 6-7 yıl öncesinde "CHP Alevi-Kürt partisi oldu" diye...
Yüz defa sormuşuzdur belki Devrik Kemal Bey'e, "TCK 235'e yaptığınız operasyonun ardından kaç tane yandaşınızı, candaşınızı cezaevinden girmekten kurtardınız" diye... Örnek mi? Sorunuz Gürsel'lere! 
Şimdi... Devrik Kemal Bey'in "sırtımdan hançerlediler" demediği ve Y-CHP'nin tepesinde bulunduğu günlerde, aylarda, yıllarda ve geçen dönem İzBB Meclis gündemine en çok İZBETON genel müdürü Heval Savaş Kaya gelmiş, konuşulmuştu... Meclise geldiği konuların tamamı da Heval Savaş Kaya'nın İzBB şirketi İZBETON'u iyi yönetemediği, hattı "BATIRDIĞI" yönünde de onlarca iddia ortalığa saçılmıştı...
Bilmeyenler bilsin; Heval Savaş Kaya, uzun süre CHP'den Çanakkale milletvekilliği yapan ve şimdinin Çanakkale belediye başkanı olan Muharrem Erkek'e danışmanlık yapmıştır! 
Muharrem Erkek'in de Heval Savaş Kaya'nın da mesleği avukatlık... Erkek, milletvekilliği döneminde her halde çakmadığı hukuk konularını Kaya'ya danışıyordu... Mesleği avukatlık olana başka ne danışılır ki; öyle değil mi???!!!
Malumunuz; Devrik Kemal Bey Y-CHP'nin başında olduğu (Kurultay öncesine kadar) dönemde İzmir'de siyasetinde "5'li Ekip" konuşuluyordu; Ekibin başını da Heval Savaş Kaya çekiyordu... Hatta kurultay öncesine kadar İzmir'in mozzarellacı medyası, Heval Savaş Kaya'yı Karabağlar belediye başkanlığı adaylığının garantide olduğunu yazıp çizmişlerdi... 
İlginç olan Devrik Kemal Bey bile o dönemlerde 5'li Ekibe yeşil ışık yakmış, utanmış olacak, bir tek "İzmir'de siyaset Heval Savaş Kaya'dan sorulur" demediği kalmıştı!
Bu aralar güzide Y-CHP'lilerin düğün ve nikah merasimlerini kaçırmayan Devrik Kemal Bey'e soruyoruz... İzmir'e yolunuz ne zaman düşecek? Hak Hukuk Adaletçisiniz ya... Gelseniz de... Temel atma törenlerinde yere göğe sığdıramadınız "Koop Formüllü" İzmir Kentsel Dönüşüm işlerine de bir baksanız... Lafa geldi mi "Ben Dersimliyim" demesini biliyorsunuz ya... Kırk yılda değil de, yaşınıza göre 80 yılda bir tanecik de olsa hayırlı bir iş yapmış olursunuz diyoruz... 
Bugün, CHP'li belediyelerde işler ters gidiyorsa, tutulacak bir yerleri yoksa, bilinsin ki bu işler güncel değil, Devrik Kemal Bey'in Y-CHP'de oluşturduğu ADAY BELİRLEME SİSTEMİNDEN kaynaklanmaktadır! 
O hani Devrik Kemal Bey'in pek çok sevdiği ve her gittiği yerde attırdığı "hak, hukuk, adalet" sloganı vardı ya... Onun kıymığını, zerresini Devrik Kemal Bey CHP'li belediyeler ve başkanları üzerinde uygulamış olsaydı, bırakın Kemal Bey'i 14 Mayıs 2023 seçimlerinde seçilip seçilmediğini... Ekmeleddin'in yerine o günlerde kendisi aday olsaydı, bugün nerelerde olacağını buyursun kendileri anlatsınlar... Ama, adamın ülkeyi yönetmek gibi hiç bir zaman kaygısı ve talebi olamadı ki! 
Neyse... Yine buradan Devrik Kemal Bey'e Heval Savaş Kaya'lı müjdemizi verelim!
Kemal Bey... Kemal Bey... Güzide genel müdürlerinizden ve İzmir siyasetini emanet ettiklerinizden Heval Savaş Kaya Bey'in Balıkesir BŞB rüyası ve transferi suya düşmüş! Başka bir deyişle, ÇIKMAZ AYIN 15'İNE kalmış! 
Türkçesi, dün akşam Telegram Haber'de yer alan 3 satırlık "Heval Savaş Kaya Balıkesir BŞB'ye transfer oldu" haberi, CHP genel merkezinde yankı bulmuş ve anında Balıkesir BŞB başkanı Ahmet Akın da gerekli şekilde uyarılmış!  
CHP Genel Merkez kaynaklarından edindiğimiz bilgilere göre Heval Savaş Kaya'ın Balıkesir BŞB rüyası sabaha karşıyı dahi bulamadan yatsı zamanı "OF" olmuş!
Peki, dedikten sonra "Devrik Kemal Bey bu güzide genel müdür için devreye girerse" diye sorunca da... "Bu defter, 2029 seçimlerine kadar belediyelerimizde kapatıldı" yanıtını aldık! 
Ve... "Balıkesir BŞB Başkanı Ahmet Akın'ın verilmiş sadakası varmış" demekte Telegram Haber'e kalmış oldu... 
Düşünsenize, bir de İzmir'deki Koop Formüllü Kentsel Dönüşümün Balıkesir BŞB'ye sıçramış olduğunu... 
Tüyleriniz diken diken olmuyor mu? 
İzmir Kentsel Dönüşüm dosya haberlerimize devam edeceğiz... Örnekköy'deki hak sahipleri ve üyeler de yargı yolunda... Çok detaylı haberlerimiz yakında geliyor... 
Balıkesir BŞB transfer haberimizle birlikte Telegram Haber'in doğru haberciliği de CHP Genel Merkezinde karşılık bulmuş ve gereği de yerine getirilmiş oldu!
 


 



 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.