Bakan Tunç'tan yeni açıklama: Narin Güran evladımızın kesin ölüm sebebine ilişkin rapor düzenlenecektir

Bakan Tunç'tan yeni açıklama: Narin Güran evladımızın kesin ölüm sebebine ilişkin rapor düzenlenecektir

Bakan Tunç, bu incelemelerin ardından kesin ölüm sebebine ilişkin bir raporun düzenleneceğini ifade etti. Ayrıca, soruşturma kapsamında gözaltına alınan kişi sayısının 24’e yükseldiğini açıkladı.

A+A-

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, 8 yaşındaki Narin Güran'ın öldürülmesiyle ilgili olarak önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Tunç, otopsi işlemlerinin tamamlandığını ve ölüm sebebinin kesin olarak belirlenebilmesi için alınan doku örneklerinin Diyarbakır Adli Tıp Grup Başkanlığı ile İstanbul Adli Tıp Kurumu Başkanlığı tarafından inceleneceğini söyledi. Yaklaşık 11 saat süren otopsi işlemi sonucunda uzman adli tıp heyetinin, ölüm sebebini netleştirmek amacıyla kimyasal, biyolojik, patolojik ve diğer incelemeler yapacağını belirtti.

Bakan Tunç, bu incelemelerin ardından kesin ölüm sebebine ilişkin bir raporun düzenleneceğini ifade etti. Ayrıca, soruşturma kapsamında gözaltına alınan kişi sayısının 24’e yükseldiğini açıkladı. Bakan, soruşturmanın titizlikle yürütüldüğünü ve Narin Güran'ın ölümüne sebep olan kişilerin adalet önünde hesap vereceğini vurguladı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.