Aydın'ın Türkiye çapındaki başarılı belediye başkanı Çerçioğlu'nun yeni kurtarıcılar arayışında olduğu bildirildi!

Aydın'ın Türkiye çapındaki başarılı belediye başkanı Çerçioğlu'nun yeni kurtarıcılar arayışında olduğu bildirildi!

Derin ve serin abileri budanan Aydın BŞB Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun bir türlü kapatmayı başaramadığı dosyalarından kurtulmak için yeni "kurtarıcı" arayışlarına başladığı bildirildi...

A+A-

ASKİ ÇETESİ Dosyası...

Asfalt yolsuzlukları dosyası...

Süpürme ihaleleri dosyası...

Litera yolsuzluk dosyası...

Küre yolsuzluk dosyası...

Yaz yaz... Bitecek gibi değil!

2021 Yılı Aydın BŞB Başkanı Özlem Çerçioğlu'na (Nam-ı diğer Topuklu Efe) yaramış/yarayacak gibi de görünmüyor!

Zaman aşımına ramak kala peş peşi ardına açılan yolsuzluk dosyaları ve yeni yeni eklenen yolsuzluk dosyaları ile bunalan Topuklu Efe Başkan Çerçioğlu, bugüne kadar yaslandığı "serin" ve "derin" abileri de budanınca, yeni "kurtarıcı" arayışlarına başladığı bildirildi.

Aydın BŞB özel kaynakları, Başkan Çerçioğlu'nun en son CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu Aydın'a davet etmekle "imaj" düzeltme operasyonu gerçekleştirmeyi planladığını, fakat evdeki hesabın çarşıya uymadığını aktardılar!

Telegram Haber'in ortaya çıkardığı "Asfalt", "Süpürme", "ASKİ Çetesi" dosya haberlerinden CHP Liderinin de haberdar olduğunu aktaran kaynaklar, "Başkan Çerçioğlu'nun Aralık 2020'deki havasının yanında şimdi yeller esiyor! Genel Başkanının karşısında bile esip, gürlediğini Aydın'da kontrolü altında tuttuklarına anlatan Başkan Çerçioğlu gitti, yerine süt dökmüş kedi misali gölgesinden korkan bir başkan geldi! Çok yakınlarından sızan bilgiler arasında Başkan Çerçioğlu'nun Asfalt, Litera, Küre, Süpürme, ASKİ Çetesi vb. yolsuzluk dosyalardan çok korktuğu, yeni kurtarıcı arayışlarına yöneldiği yer alıyor. Derin abisinin 'buraya kadar' dediği Aydın kulislerinde konuşulurken; Gaziantep Çalıştay'ında da Kılıçdaroğlu'nun Başkan Çerçioğlu'na en ufak sıcak bir yaklaşım göstermediği belirtiliyor. Başkan Çerçioğlu'nun ASKİ Çetesinin yolsuzluklarının patlamasından çok korktuğu ve 'eninde sonunda kabağın kendi başında patlayacağını' bildiği içinde morali eksi derecelerde" dedi.

Öte yandan ASKİ Çetesinde de morallerin sıfır olduğu, kritik noktalardaki personellerin gizliden gözetim altında tutulduğu, dışarıya bilgi/belge sızmasın diye hop oturup hop kalktıkları, su tahakkuklarını, sayaçlarını silmekle elde ettikleri haksız kazançtan serveti de kaçırmak için her türlü yola başvurdukları iddia ediliyor!

 

Dip not: Telegram Haber, tüm ASKİ Çetesi haberlerinde Aydın BŞB Başkanı Özlem Çerçioğlu'nu gereğini yerine getirmesi adına, ASKİ Çetesini Adalete teslim etmesi yönünde çağrılarda bulunmuştu!

   

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.