Aydın'ın iki güzide ilçe belediye başkanı Kılıçdaroğlu ile görüşemeden memleketlerine döndüler!

Aydın'ın iki güzide ilçe belediye başkanı Kılıçdaroğlu ile görüşemeden memleketlerine döndüler!

Salı günü CHP'nin Grup toplantısına katılan Aydın'ın Kuşadası ve Didim Belediye Başkanlarına CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun randevu vermediği, görüşme taleplerini kabul etmediği ortaya çıktı!

A+A-

CHP'nin Aydın'daki iki güzide ilçe Belediye Başkanları Ömer Günel ve A. Deniz Atabay'a CHP'nin salı günü yapılan Grup toplantısının ardından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun görüşme taleplerini kabul etmediği, geri çevirdiği iddia edildi!

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu ile görüşmek üzere salı günü Ankara'ya gittikleri belirtilen Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel ve Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay'a randevu verilmediği, görüşme taleplerinin Kılıçdaroğlu tarafından geri çevrildiği iddia edildi!

Ankara kaynakları, aynı gün Grup toplantısının ardından Kılıçdaroğlu'nun sadece İzmir'in Çiğli ilçe Belediye Başkanı Utku Gümrükçü ile görüştüğünü dayanak gösterdiler!

CHP Ankara kaynakları, iki belediye başkanı hakkında çok sayıda şikayetin olduğu, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun bu şikayetlerden bunaldığı ve bu nedenle randevu vermediği, görüşme taleplerini geri çevirdiği öne sürdüler!

774d1943-5f72-4049-ae8e-ea491c9f0194.jpg

Öte yandan CHP Aydın Milletvekili Bülent Tezcan ve CHP İstanbul Milletvekili Akif Hamzaçebi'nin iki Belediye Başkanı ile yakından ilgilendikleri aktarıldı. 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.