Aydın'ı karıştıracak 'pudra şekerli' paylaşım!

Aydın'ı karıştıracak 'pudra şekerli' paylaşım!

Mehmet İnan Işık, yaptığı paylaşımla 'pudra şekeri'nden kimlerin zengin olduğuna dikkat çekiyor! Görünen o ki; CHP'den ve Aydın BŞB'den atamadıkları H.Y.'nin pudra şekeri dosyası bayağı bir kabarık! Işık, videoların sosyal medyaya düşeceğini belirtiyor!

A+A-

Deyim yerindeyse Aydın da, Söke de birilerini hoplatacak bir paylaşım! 

Sökeli Mehmet İnan Işık'ın sosyal medya Facebook hesabından yaptığı o paylaşımının noktasına virgülüne dokunmadan veriyoruz: 

Mehmet İnan Işık

 UYUŞTURUCU SATMAK ŞEREFSİZLİKTİR... Sevgili M.Z.... M üpte Zey.... Lan salakmısın sen . Uyuşturucu içerken video çekilir mi .

Gerizekalı M üpte ZEY... Birde küfürler efelenmeler . Ha özlem cerciogluna bile saydırmışsın seni gidi geri zekalı evet anladığın üzere eski bir video bu . Yenileride gelecek. Hani Halil ve m ozelle beraberken arabadan inip yakalanmaktan kıl payı kurtulduğun gün var ya ondan sonra sessiz sedasız istifa edecektin. Geri zekalı ya lan insan video cekermi alemde . Düşer yakında sosyal medyaya video takipte kal . Çok komiksiniz. Biz alnımızın akıyla yattık cezaevlerinde siz pisliğiniz ile yatacaksiniz. Tekrar ediyorum o zaman ha üzerine alınanlar varmış istediği kadar alınsınlar UYUŞTURUCU SATMAK ŞEREFSİZLİKTİR demeye devam edeceğiz. Bu arada bazıları nasıl zengin oldu sadece buyuksehir rantı ile değil uyuşturucu rantida ortaya çıktı. Sağ kolun sol kolun önün arkan bu işi yapıyorsa patron sensin demekki fak....

0fa31e3e-87dc-40c9-8d77-153bcb97099a.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.