Aydın'da Tezcan krizi dinmiyor! Didim için asistanın devrede olduğu öne sürülüyor...

Aydın'da Tezcan krizi dinmiyor! Didim için asistanın devrede olduğu öne sürülüyor...

Aydın'da "Bülent Tezcan'ın asistanı" olarak anılan CHP Aydın MV Süleyman Bülbül'ün bu defa aday belirleme HİZMET İŞİNDE bayrağı Tezcan'dan devir aldığı öne sürüldü! Didim için Bülbül'ün de "Kamacı mı?", "Bekar mı?" diyeceği merak ediliyor!

A+A-

CHP'de Aydın'ın Didim ilçesi aday belirleme HİZMETLERİNDE, aday BELİRLEYİCİDE "değişime" gidildiği öne sürülüyor!

Bilindiği üzere, CHP'de kriz bitmeden, yeni bir kriz başlıyor yeni yeni kriz yaratanlar ortaya çıkıyor!

Temsil, Aydın'ın herhangi bir ilçesinin belediye başkanlığına aday mı oldunuz; CHP Aydın MV Bülent Tezcan tarafından "vizeniz" yoksa, değil CHP Genel Başkanı Özgür Özel, değil CHP "GÖLGE" Genel Başkanı Ekrem İmamoğlu, isminizi "ADAYIMIZ" diye açıklasınlar, Tezcan'ın karşısında vız gelir, tırıs gidersiniz! 

İsterseniz arkanıza Aydın'daki tüm CHP örgütlerini, parti emekçilerini alıp "Biz Tezcan'ın atayacağı adayını istemiyoruz" diye Ankara'nın yollarına düşünüz; havanızı alırsınız!!!

Hal böyle iken; Aydın'dan son dakika gelen kulis bilgilerine göre, Aydın'ın Didim ilçesine aday belirleme işinde CHP Aydın MV Süleyman Bülbül'ün görevlendirildiği bildirildi!
Kulislerde konuşulanlara göre; Aydın siyaset arenasında "Bülent Tezcan'ın asistanı", "Bülent Tezcan ne derse onu yapar" şeklindeki yakıştırmalarla adından söz edilen Bülbül'ün de CHP'nin Didim adayı için Tezcan'ın çizdiği rotadan gideceği, Başak Kamacı ya da Mustafa Bekar arasında bir tercihte bulunacağı iddia ediliyor!

Geçirdiği kalp ameliyatı ve Yeni Akit gazetesinin manşetinden sonra Didim adayının belirlenmesi HİZMET işinde vitesi boşa attığı belirtilen Bülent Tezcan'ın, Başak Kamacı ve Mustafa Bekar'ın hangi siyasi ve ticari başarı referanslarına bakarak ısrarcı olduğu da Aydın CHP örgütlerinde merak konusu olduğu belirtildi!

Temsil, Başak Kamacı'nın Ardahan, Mustafa Bekar'ın "Marina" referansları, Bülbül'ün nezdinde de kabul görüyor mu?
Çok fazla sorulu, belgeli; "Verin Didim aday belirleme işini İl başkan yardımcınız Ozan Çavuşoğlu'na olsun bitsin" kıvamında aday tanıtım haberimiz; yarın geliyor...
İşte Yeni Akit gazetesinin manşeti: 

yeni-akit-2023-12-30-mrzb.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.