Aydın protokolünün forsu Bodrum'da sökmedi mi?

Aydın protokolünün forsu Bodrum'da sökmedi mi?

Asrın hizmet harikasının kurdelesı 1 Temmuz günü kesilmişti...

A+A-

31 Mart seçimlerinin üzerinden dolu dolu tam 3 ay geçti... CHP, Çanakkale'den Mersin'e kıyılarla birlikte seçimlerden 1. parti çıktı... CHP'li belediyelerin hiç birisinden 3 aylık bu süreçte proje bazında ve halkın refahına yönelik her hangi yeni bir hizmete yönelik bir açılış falan göremedik!
Neyse... Özgür Özel genç bir siyasetçi... Pazenden takım elbise dikilmeyeceğini yaşayarak göreceği günlerde uzağında değil...
Daha şimdiden bazı belediye başkanları için "bu 5 yılı çıkaramaz" yorumları yapılıyorsa, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in de iş işten geçmeden radikal kararlar alıp, gereğini yerine getirmesini öneririz... Türkçesi, KK gibi yerel yönetimlerde patlak veren sorunları zamana yayarak, küllendirerek çözeceğini de umuyorsa, bugünden avcunu yalar deriz!

Öncelikle, soruyoruz... Didim-Bodrum arasına konulan İDO'nun deniz otobüsleri için bu kadar yaygara koparmaya gerek var mıydı? 
Başta Aydın BŞB olmak üzere ve Didim belediyesi de dahil; 15 gün öncesinden reklama başlamanın bir anlamı olabilir mi? Ne yani Mars'a roket mi gönderdiniz? 
Altı üstü Didim-Bodrum arasında gidip gelecek İDO'nun deniz otobüsü... 
Zaten parası olan bu deniz otobüslerine binmeyecek mi?
Peki, halk katmanında böylesine bir ihtiyaç var mıydı?
Böyle bir talep halktan (Yolcu) mı geldi? 
Yoksa, iş olsun torba dolsun, milletin gözünü boyayalım mantığıyla mı üretildi bu Didim-Bodrum deniz hattı?

Neyse hepsi bir tarafa gelelim şimdi Bodrum belediyesinde yaşanılanlara?

Didim belediye başkanı Hatice Totik Gençay'a soruyoruz;
Bodrum belediye başkanının makam odası 2. katta... 
CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve pek çok davetli 2. kata alınılırken/çıkarken, sayın başkan Gençay, sizin 1. kattan yukarıya salınmadığınız/çıkamadığınız doğru mudur? 
Çok sorulacak soru varda... Şimdilik bu kadar yeterli diyelim...
Ayrıca, CHP İlçe Başkanı olan şahısta Damadınızın ekibine yandan yandan dahil olduğu bilgisi geldi Didim kaynaklarımızdan... Devamı var canım... Özel olarak hafta sonu haberlerimizin arasına sarkıttık... Bir tek ilçe başkanı olsa iyi... Pompacı Adnan mı? İlçe Gençlik Kolları Başkanı olan mı?
Ekip bayağı bir güçlü ve sağlam kişilerden oluşmuş! 
Fakat, böylesi oluşumların da en büyük zararı kime verdiklerini hatırlatarak; daha yazdıklarımızın mürekkebi bile kurumadı Kula Belediye Başkanı ve oluşumlarının başına gelenler!
Bizi izlemeye devam ediniz... 
 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.