AYDIN İYİ PARTİDE İSTENMEYEN VEKİL!

AYDIN İYİ PARTİDE İSTENMEYEN VEKİL!

Bir dediği bir dediğini tutmuyor. Her gazeteye başka konuşuyor. Genel Merkez bile kendisini yalanladı. Çerçioğlu'nun sözcülüğünü üstlenen Sezgin'e Aydın İYİ Parti tabanından sert tepkiler geldi.

A+A-

Aydın İYİ Parti tabanında hiç tutulmayan kontenjandan vekil Aydın Adnan Sezgin, gaf üzerine gaflarına devam ediyor.

CHP'li bazı belediyelerdeki yolsuzluk, gayri ahlakiliklerine hiç ses çıkarmayan Aydın Adnan Sezgin, yolsuzluk ve ahlaksızlıklara tavır koymak yerine o safta yer tutup, kendi partisi ve teşkilatlarını hedef almaktan çekinmiyor.

Halk arasında hiç görülmeyen, parti tabanı ve teşkilatlarında hala tanınmayan Aydın Adnan Sezgin, Aydın Manşet gazetesine verdiği röportajda Özlem Çerçioğlu'nu eleştirmiş, partisinin iç işlerine karışamayacağını söylemişti. Üzerinden bir gün geçmeden Özlem Çerçioğlu medyasına röportaj veren Aydın Sezgin, bu kez bütün dediklerini inkar etti! Özlem Çerçioğlu'nun İYİ Partideki sözcüsü gibi konuşan Sezgin, parti tabanı ve teşkilatlarda büyük tepki çekti.

Kendisini teslimiyetçilikle eleştiren partilileri Telegram Haber'i mail yağmuruna tuttular! Aydın Sezgin'i Aydın'da İYİ Parti'yi stepne haline getirmeye çalışmakla eleştiren partililer, Aydın'da birinci parti olma yolundaki İYİ Parti'nin, Aydın Sezgin yüzünden Özlem Çerçioğlu kontrolünde güdük bir yapıya dönüştürülme çalışmalarını esefle kınadılar.

Aydın Sezgin'in tabandan değil kontenjandan geldiğini hatırlatan partililer, eleştirdiği parti teşkilatlarıyla yöneticilerin seçimle geldiğini hatırlattılar.

Parti ve halk arasında Aydın Sezgin'i göremediklerini Telegram Haber'e açık şekilde ifade eden partililer, teşkilatlarımıza, başkanlarımıza Özlem Çerçioğlu trollerinin yaptığı tehditler, hakaretler Aydın Bey'in umurunda değil. Biz İttifak yaptıysak, yolsuzluklar, ahlaksızlıklara göz yummak için yapmadık. Sanki İYİ Parti değil, Özlem Çerçioğlu'nun sesi dediler.

Oyu verecek olanın da Aydın Sezgin değil İYİ Parti tabanı olduğuna dikkat çeken partililer, "Aydın Sezgin'in yol açtığı tahribatlar büyüyor. Onun bir oyu bizim şu an 160 bin oyumuz var, oylarınızı da Aydın Sezgin Bey değil, biz kullanacağız. Özlem hanımdan yana kullanmayacağımız da kesin" şeklinde konuştular.

SÜLEYMAN DEMİRCİ TELEGRAM HABER'E KONUŞTU

Telegram Haber olarak görüştüğümüz İYİ Parti Aydın İl Başkanı Süleyman Demirci, "Sayın Vekilimizi Özlem Hanım yanlış bilgilendirmiş. Daha önce ilçe başkanlarımızla Özlem Hanım'dan randevu almıştık. Fakat Liderimiz sayın Meral Akşener ve partimizin genel merkezi tarafından Ankara'ya davet edilince randevuyu ertelemek zorunda kaldık. Döndüğümüzde tekrar görüşmek istedik. Özlem Hanım gündemi kendi belirlemeye kalktı. Partimizin mesajlarını almak yerine, kendi istediklerini dayatmaya çalıştı. Biz de partili ilçe başkanlarımızla beraber, bunu kabul etmedik. Özlem Hanım her zaman yaptığını yapmış, sayın Vekilimiz Adnan Bey'i yanlış bilgilendirmiş. Hakkımda disipline verileceğim, görevden alınacağım iddiaları da, Özlem Çerçioğlu ve çevresinin, İttifak ruhuna uymayan dedikodulardan ibarettir. Bu yalan beyanları yayanlar, aynı zamanda AKP-MHP ile iş tutup partimiz yönetimlerine vatan hainleri, partimize İP yazanlar, arkadaşlarımızı tetikçilere tehdit ettirenlerdir. Zaten sayın vekilimiz Aydın Bey, Manşet Aydın Gazetesine verdiği röportajında Süleyman Demirci seçilmiş İl Başkanıdır. Görevden alınması söz konusu değildir. Partimizin demokrasi ruhuna uymaz. Özlem Hanımın da partimizin iç işlerine karışma hakkı yoktur' dedikten bir gün sonra tam ters beyanatta bulunmasına, taban ve teşkilatlar olarak anlam veremedik. Bizim parti üyelerimiz ve teşkilatlarımız cesurlar hareketidir. Hepimiz liderimiz Sayın Meral Akşener'in izinde tek kuruş haram yemeden, partimiz ilkelerine uygun ahlaki değerlere sahip olarak, maddi manevi her fedakarlık ile Milletimize hizmet yolundayız. Partimiz Aydın'da birinci partiliğe oynuyor. Özlem Hanım da bunu gördüğü için partimizi kontrol etmek, güdük tutmaya çalışıyor. Biz Millet ittifakı ruhuna aykırı hareket etmedik. Partimizi kontrol etmeye, birinci parti olup oy patlaması yapmaya yakın hale gelmesine, Özlem Hanım taşeronlardan kurulan düzeni bozulmasın diye izin vermek istemiyor. Yolsuzluk, ahlak dışılık başta olmak üzere vatandaşın çok tepkisini çeken pek çok konuda önlemler almalarını istedik, CHP'deki arkadaşlarımız duymazlıktan geldi. Vatandaş ittifakız diye bizi de aynı şeylerden sorumlu tutuyor. Bizim bağlılığımız, Liderimiz Meral Akşener ve Parti Genel Merkezimizin çizdiği hedefler doğrultusunda davamızadır. Sayın vekilimiz olaylara İYİ Parti açısından bakarsa, daha sağlıklı kararlar alabileceğine inanıyoruz. Partimizin kurumsal kimliğini, teşkilatlar ve tabanımızın haysiyetini kimseye aşağılatmayız" dedi.

TELEGRAM HABER OLARAK HABERİMİZİN ARKASINDAYIZ-ÇALANA ÇALDIRANA OY YOK

Sitemizde yer alan haberin Özlem Çerçioğlu yerine İYİ Parti Aydın Vekili Aydın Sezgin tarafından yalanlanmaya kalkışılması, başlı başına bir siyasi gaftır. İYİ Parti Genel Merkezi ile yaptığımız görüşmeler sonunda haberimizi kaleme almış bulunuyoruz. Bir gün önce partisine söven, hakaret eden, tehditlerde bulunanlara tepki koyup bir gün sonra tavır değiştiren Aydın Sezgin'i, önce İYİ Parti, sonra Özlem Çerçioğlu'nun sesi olmaya davet ediyoruz. 
Aydın Adnan Sezgin'in Manşet Aydın gazetesine verdiği sonra da inkar edip tam tersini konuştuğu röportajının gazete manşetini başta Özlem Çerçioğlu ve Aydın Sezgin tarafından maraba yerine konmaya kalkışılan İYİ Parti taban ve teşkilatlarıyla, genel merkezinin görüşlerine sunuyoruz.  

Özlem Çerçioğlu'nu bir gün önce İYİ Partinin içişlerine karışmakla eleştiren Aydın Sezgin Beyin bir gün sonraki inkar şeklini, manidar buluyoruz. Telegram Haber, Sayın Meral Akşener'in dediği slogan ile Aydın Adnan Sezgin'e cevap veriyor; "Tabanda sözü olmayanın, tavanda sözüne itibar edilmez." Önce can siperane savunduğunuz Özlem Çerçioğlu Hanımefendiye aklan da gel çağrısında bulunmanızı tavsiye ediyoruz. Tabanınız çalana çaldırana oy yook sloganıyla inlerken, açıklamalarınızda tutarlılık bekliyoruz...

BİR GÜN ÖNCE DEDİĞİNİ BİR GÜN SONRA İNKAR EDEN AYDIN ADNAN SEZGİNİN AYDIN MANŞET GAZETESİNDEKİ RÖPORTAJI:

f87cc728-3419-4999-b866-be89a9703736.jpg

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.