Aydın Büyükşehir Belediyesini AYBEL korkusu sardı!

Aydın Büyükşehir Belediyesini AYBEL korkusu sardı!

Aydın BŞB kaynaklar, önceki gün "FETÖ Borsası" kapsamında gözaltına alınan 4 AYBEL personelinin konuşmaları durumunda yolsuzluk boyutunun genişleyeceğini belirtiyor...

A+A-

Önceki gün İzmir merkezli "FETÖ Borsası" operasyonları kapsamında; Aydın BŞB'nin AYBEL şirketi çalışanlarından 4 kişi gözaltına alınmıştı.

Gözaltı olayının ardından Aydın BŞB'ye panik ve korkunun hakim olduğunu aktaran kaynaklar, gözaltına alınanların ifadelerine göre yolsuzluk olaylarının derinleşeceğini belirttiler.

İfadeler doğrultusunda Aydın BŞB'deki yolsuzluk olaylarına karışanların da açığa çıkacağını öne süren kaynaklar, konunun kimlere kadar uzanacağının Aydın da merak konusu olduğunu bildirdiler. 

Öte yandan Aydın BŞB Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun da çok kısa sürelerde belediye binasına imza için geldiğini, bazı günler belediye binasına hiç gelmediği aktarılıyor.

Aydın kulislerinde de CHP Aydın İl Başkanı Ali Çankır gelişmeler karşısında sessizliği konuşuluyor. İl Başkanı Çankır'ın CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Abant toplantısındaki "hesap soracağız" çıkışının CHP Aydın İl örgütünde karşılık bulmadığı, sosyal medya trollerin devreye sokulmadığı belirtiliyor. 

Ayrıca kaynaklar, hafta başı iş başı yapan ASKİ Abone Dairesi Başkanı Egemen Emre Beşli'nin borçlu su abonelerine karşı başlatacağı haciz işlemlerinin de operasyon sonrası cılız kaldığını belirttiler. 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.