Aydın Büyükşehir Belediyesinde şok gözaltı!

Aydın Büyükşehir Belediyesinde şok gözaltı!

AYBEL A.Ş.’nin 4 çalışanı gözaltına alındı

A+A-

İzmir İl Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin suç örgütüne yönelik İzmir, Aydın ve İstanbul'daki 60 adrese düzenlediği operasyonda, Aydın Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki AYBEL A.Ş.’nin 4 çalışanının da gözaltına alındığı öğrenildi.

Elebaşılığını firari Binali Camgöz ve Serkan Kurtuluş’un yaptığı ve kamuoyunda FETÖ Borsası olarak bilinen suç örgütüne yönelik İzmir merkezli operasyonda, haklarında gözaltı kararı verilen 57 şüpheliden 35'i yakalanmıştı.

Gözaltına alınan suç örgütü üyelerinin arasında Aydın’dan da Aydın Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki AYBEL A.Ş.’nin 4 çalışanı olduğu öğrenildi.

Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından Kemer Mahallesi’nde 25 milyon lira harcanarak yapılan Atatürk Spor Komleksi’nin, AYBEL A.Ş. tarafından usulsüz bir şekilde FETÖ Borsası sanıklarına verildiği iddia edilmişti. Suç örgütüne yönelik yapılan son operasyonda Aydın’da AYBEL A.Ş. çalışanı 4 kişinin, bu iddialar nedeniyle gözaltına alındığı ifade edildi.

Suç örgütü lideri Sedat Peker de geçtiğimiz aylarda sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarda, İzmir’de evinde öldürülen Ahmet Kurtuluş ve Aydın Atatürk Spor Kompleksi ile ilgili açıklamalarda bulunmuş ve bu konuyla ilgili ilerleyen süreçte daha ayrıntılı açıklamalar yapacağını belirtmişti.

Örgütün liderliğini yaptığı öne sürülen Binali Camgöz ve Serkan Kurtuluş, Arjantin’de yakalanarak gözaltına alınmış ve haklarında iade süreci başlatılmıştı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.