Aydın BŞB'nin 'Yıldız' yöneticileri arasına yeni bir isim daha eklendi: Veysel Kılıç

Aydın BŞB'nin 'Yıldız' yöneticileri arasına yeni bir isim daha eklendi: Veysel Kılıç

Meğer Aydın BŞB'nin Ege Et, İmar A.Ş., Aybel şirketlerinin üstünde de bir yöneticisi bulunuyormuş!

A+A-

Aydın BŞB kaynakları, deyim yerindeyse her yeni günde yönetim kadrolarında yer alan yeni bir "star"ın ismini ihbar ediyorlar!

Erbeyli'de yan yana villa yaptıran 3'lü starların fotolarını beklerken, bu defa Aydın BŞB kaynakları, Aydın BŞB Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun çok önem verdiği, daha doğrusu çok kıymet verdiği yöneticinin ismini geçtiler: Veysel Kılıç... 

Kaynaklar, Kılıç'ın Ege Et, Aybel, İmar A.Ş. şirketlerinin üstünde bir yönetici olduğunu savundular! Öyle bir üst düzey yönetici olduğu kaynaklar şöyle aktardı: "Başkanın makamına bile kapıyı çalmadan girebiliyor!" 

Bu kapı iddiasını Aydın BŞB kaynakları öne sürüyor ve ekliyor: "Ticaret Sicili Gazetesi'nden Veysel Kılıç'ın hangi şirkette olduğunu çıkartabilirsiniz!"

Aydın BŞB kaynakları, önceki günde Aydın halkının Ticaret Sicili Gazetesi verilerinden tüm Aydın BŞB şirketlerinin yönetim kadrosunu çıkartıp, haber olarak yayımlamamamızı beklediklerini iletmişlerdi!

Bakalım bu çok kıymetli yönetici hangi şirketten çıkacak ve Aydın BŞB kaynakları gün içinde hangi taze bilgileri geçecek... Bir sonraki haberde...

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.