Aydın BŞB'nin resmi arabasında 'pudra şekeri' ile yakalan CHP Söke İlçe Başkan Yardımcısı H.Y.'nin röntgeni geldi!

Aydın BŞB'nin resmi arabasında 'pudra şekeri' ile yakalan CHP Söke İlçe Başkan Yardımcısı H.Y.'nin röntgeni geldi!

Uyuşturucu maddelerle emniyet güçlerince yakalanan CHP Söke İlçe Başkan Yardımcısı H.Y. ve arkadaşları, grup eğlencesine mi gidiyorlardı? Kuşadası mıcır ihalesi altından da çıktı!

A+A-

CHP'Lİ SÖKE ŞEKER PUDRACISININ MARİFETLERİ DE VARMIŞ!

Öncelikle; böylesi skandal bir olayı gün yüzüne çıkaran emniyet güçlerine Aydın ve Ülkemiz adına eşekür ediyoruz... İyi ki varsınız...

Emniyet güçleri tarafından aracında uyuşturucu maddeler ve bayan arkadaşları ile birlikte yakalanan Söke CHP İlçe Başkan Yardımcısı H.Y.'nin arkasındaki kişinin Fatih Akkentli'nin olduğu ve her taşın altından çıktığı bildirildi!

Telegram Haber'in maillerine düşen yeni ihbar bilgilerine göre, H.Y.'nin uyuşturucu maddeyle suç üstü yakalanma olayı, iki gün önce gerçekleşmiş!

Söke CHP kaynakları Telegram Haber'e başta Fatih Akkentli'nin olayın üstünü örtmek, medyaya düşmemesi için büyük gayret sarf ettiğini bildirdiler!

Olayın medyaya yansımasından sonra, Söke'de "CHP'nin Pudra Şekercisi" olarak bir anda ünlenen H.Y.'nin Aydın BŞB Batı Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli'nin sağ kolu olan ve CHP Söke İlçe Başkan Yardımcısı H.Y. hakkında yağmur gibi bilgilerde Telegram Haber'e yağmaya başladı!

"CHP'nin Pudra Şekercisi" olarak saatler içinde ünlenen H.Y.'nin, ihalesi ve ödemesi yapılıp ortada bulunmayan Kuşadası mıcır ihalesinde de ADI ortaya atıldı!

Mıcır ihalesinde çalıştırıldığı gösterilen Fatih Akkent'li yakınları üzerine kayıtlı yaklaşık 14 tane kamyon ve araçtan, iki ya da üç tanesinin de H. Y. üzerine kayıtlı olduğu iddia ediliyor!

Gelen ihbarlarda; Aydın BŞB ASKİ'de asgari ücretli taşeron işçi görünen ve sözde mahalle aralarına kilit parke döşediği belirtilen H.Y.'nin "TOSUNCUK" gibi Kuşadası-Didim sahillerinde dillere destan sürdüğü lüks yaşamın da araştırılmasının gerektiği belirtildi!

ASKİ Çetesi, nerelerde  malikaneler yapıyor? Çetenin önemli ismi, çaldıklarını arızalı akrabalarının üzerine mi tapuladı?

Yavaş... Yavaş... Acelemiz yok... Nasıl olsa all together evdeyiz! 

Bizi izlemeye devam ediniz!

:))

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum