Aydın BŞB'nin 130 milyonluk 'Süpürme' ihalelerinden kime ne kadarlık rüşvet çıktı?

Aydın BŞB'nin 130 milyonluk 'Süpürme' ihalelerinden kime ne kadarlık rüşvet çıktı?

Aydın BŞB Başkanı Topuklu Efe (Özlem Çerçioğlu), İçişleri Bakanlığı Müfettişlerinin Süpürme ihalelerinde ortaya çıkardıkları RÜŞVET çarkı için ne zaman basın toplantısı düzenleyip Aydın halkını aydınlatacak?

A+A-

aydinbsb2-004.jpg

anannan.jpg

İçişleri Bakanlığı Mülkiye Müfettişlerinin yaptığı inceleme/soruşturma çerçevesinde aylık kime ne kadar rüşvet ödeneceğine yer veriliyor...

Bakın, kimin süpürme ihaleleri çerçevesinde ayda ne kadarlık rüşvet alacağı iddiaları bize ait değil... Bilakis devletin görevlendirdiği müfettişlere ait... Kaldı ki kime ne kadarlık rüşvet verileceğini de Müfettişler aleni raporlarına yazmışlar! (Belgeleri yukarıda.)

141441-001.jpg

17-001.jpg

Telegram Haber, Süpürme ihalelerinin de tıpkı "asfalt ihaleleri yolsuzluk dosyası"nda olduğu gibi aynı firmaya "zincirleme" ve "organize" bir şekilde verildiği ortaya çıkarmıştı! (Belgeleri yukarıda.)

Verilen başka bir deyişle organize edilerek verilen iki ihalenin toplam bedeli 129 MİLYON 493 BİN 220 TL...

KDV ve farkları üstüne koyduğunuzda kaba bir hesapla Aydın'ın cadde ve sokaklarının 150 MİLYON TL'ye Şubat 2017 aydından Ağustos 2022 ayına kadar aynı şirket tarafından süpürülmüş olacak!

İhaleler nasıl zincirleme veriliyor? Birisinin süresi bitmeden tak ikinci ihaleye çıkılıyor ve adrese teslim ihaleler veriliyor!

Dikkat ederseniz çıkılan ihale için ortalama 30'ar şirket doküman alıyor... Ne hikmetse iki ihaleye de iki şirket geçerli teklif sunabiliyor!

Peki, bu iki şirket taktik icabı mı ihaleye geçerli tekliflerini sunduktan sonra ortak olmuşlardır? Aydın BŞB Başkanı Özlem Çerçioğlu başta olmak üzere; bu iki ihaleye geçerli teklif veren şirketleri açıklayabilirler mi? Yöneticilerinin günde 3 öğün "hak, hukuk, adalet" dediği partide, bir tane de olsa vatan evladı çıkıp belediye başkanlarına SÜPÜRME ihalelerinde nelerin döndüğünü sorabilir mi? SORAMAZ! Kılıçdaroğlu da dahil, haydi çıksın da görelim o vatan evladını! Çıkamaz....! Mangal gibi yürek ister! Öyle belediye işçilerinin toplanıp getirildiği açılışlarda işçilere "hak, hukuk, adalet" diye bağırtmakla da olmaz bu işler!

Adana BŞB Başkanı gibi "Ben HIRSIZLA çalışmam" diyemiyorsan, 7/24 hak, hukuk, adalet desen ne yazar! 

Tekrar Süpürme ihalelerine dönersek;

Aydın BŞB Başkanı Çerçioğlu (Nam-ı diğer Topuklu Efe) İçişleri Bakanlığı Müfettişlerinin süpürme ihalelerinde ortaya çıkardıkları "RÜŞVET" ağı için bir açıklamama yapmayı düşünüyor mu? (Basın toplantısını anlaşmalı TV'lerinden canlı bile yayınlatabilirler.) 

Müfettişlerin bulguları ve yazdıkları raporda; ilk önce ihalede dönecek RÜŞVETLERİN belirlendiği apaçık ortaya çıkarılmış görünüyor!

Başkan Çerçioğlu, ihalelerde dönen ve döndürülecek olan RÜŞVETLERDEN benim haberim yok diyebilecek mi?

Sayın Çerçioğlu, aynı durum ASKİ Çetesi içinde geçerli değil mi?

Kaç defa sizi ADALETE yardımcı olmanız ve ASKİ Çetesini ADALETE teslim etmeniz için UYARACAĞIZ? 

Yoksa hala kurtarıcı arayışlarınızı sürdüyor musunuz?

  

 

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.