Aydın BŞB'den Spor Kompleksine 6 yıllığına işletmeci aranıyor ilanı!

Aydın BŞB'den Spor Kompleksine 6 yıllığına işletmeci aranıyor ilanı!

Aydın BŞB, Nisan 2018'de açtığı Spor Kompleksine 5 yıl aradan sonra yeni işletmeci aramaya başladı!

A+A-

"Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan 24 milyon TL'ye maliyetli Atatürk Spor Kompleksinin açılışı yapıldı

Kemer Mahallesindeki dev tesisin açılışını Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu yaptı. Çerçioğlu bu tür spor kompleksinin Aydın'da hep eksikliğinin hissedildiğini ve bu eksikliği giderdikleri için mutlu olduklarını ifade ederek, "Spor Kompleksi Aydın'ın yıllardır eksikliğini duyduğu çok önemli bir ihtiyacı giderecek. Ayrıca, yetenekli genç sporcularımız için sağlıklı bir alt yapı kaynağı olacaktır. Burada yetişen sporcular ile Aydın'dan Türkiye şampiyonları çıkaracağız. Yeter ki bizler gençlerimize alt yapı imkanlarını hazırlayalım. Bundan sonrada önümüzdeki günlerde de yapmış olduğumuz tesislerimizin açılışlarını da gerçekleştireceğiz" dedi.

Açılışın ardından Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ve beraberindeki protokol Atatürk Spor Kompleksini gezerek tesis hakkında bilgi aldılar.22 bin metre kare alanda ve 24 milyon TL maliyeti Atatürk Spor Kompleksinin içerisinde, açık olimpik yüzme havuzu, kapalı yarı olimpik yüzme havuzu, tenis kortları, engelli çocuk ve vatandaşların yararlanabileceği rehabilitasyon havuzları, terapi merkezi, kafeteryalar, yeşil alan ve otoparklar bulunuyor. Tesis, bünyesindeki güneş enerji panelleri ile gün içinde harcadığı enerjisini kendisi üretiyor. " Haber Ajansları: 3 Nisan 2018

aydin-da-dev-spor-kompleksinin-acilisi-yapild-3-10721218-osd.jpg

aydin-da-dev-spor-kompleksinin-acilisi-yapild-5-10721218-osd.jpg

Malumunuz; Aydın BŞB'nin sloganı "Halk ister Büyükşehir yapar!"

Temsil, Aydın halkı "Butik Otel" isteriz dedi mi, tak, Vakıflardan Zincirli Han kiralanır, Aydın BŞB otel işletmeciliğine soyunur: "Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, "Burası Aydın Vakıflar Bölge Müdürlüğü tarafından restore edildi. Biz de ihaleye girerek buranın işletmesini aldık. Biz hizmet için herkesle ortak çalışmaya hazırız. Böyle tarihi bir yeri Aydın halkı ile buluşturmak bize nasip oldu. Bundan dolayı çok mutluyuz. Aydın´ın böyle bir yere ihtiyacı vardı. Hem önemli bir tarihi yapının atıl durumdan kurtulup yeniden halka hizmet etmesi hem de şehrin merkezinin böyle güzel bir otele kavuşması Aydın için bir kazançtır" dedi. Haber Ajansları: 26 Ocak 2016

42828553-620x410.jpg

Aydın BŞB'nin işletmecilik üzerine fevkaladenin fevkindeki başarısını Aydınpost yazarı Ahmet Gözen, Zincirli Han’ın kapatılmasının ardından sosyal medya hesabından şöyle duyurmuştu.

Gözen paylaşımında “Zincirli Han Oteli’ni Aydın Büyükşehir Belediyesi zarar ediyor diye kapattı. Çünkü Sn. Özlem Çerçioğlu hanım efendinin etrafında beceriksiz liyakatsiz A takımı var. Ve bu yüzden zarar etti. İşletemediler. Tıpkı Atatürk Spor Kompleksi’nde olduğu gibi. Ne olduğu belli olmayan işletmecilere verdiler. Çerçioğlu bu liyakatsiz beceriksiz A takımından kurtulması gerekir. Zincirli Han gibi Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin prestij otelinin kapanması Çerçioğlu’nun etrafındaki yöneticilerin beceriksizliğindendir. İşte bunlar Aydın ilini köy haline getirdiler. 50 yataklı Zincirli Han’ı işletemediler. Ege Et de zararda. Yakında orası da kapanır” diye yazdıktan sonra da “Çerçioğlu bu kadro hiçbir proje sunmuyor, lay lay lom da” diye de eklemişti. 28 Nisan 2022 

İşte işletmeci aranıyor ilanı: 

ammm.jpg

Aydın BŞB'deki "becerikli" yönetim kadrosunun işletmecilik konularında ne denli başarılı olduklarını yazmaya kalktığınızda; sanırım 24 saatiniz yetmez!

Bugün yayımlanan Resmi Gazetenin 31834 nolu sayısında yer alan ilana göre; 3 Nisan 2018'de Jan Janlı ve iddialı bir şekilde açılışı yapılan Spor Kompleksine 6 yıllığına işletecek işletmeci aranıyor!

Çerçioğlu açılışta şunların altını çizmişti: "Burada yetişen sporcular ile Aydın'dan Türkiye şampiyonları çıkaracağız. Yeter ki bizler gençlerimize alt yapı imkanlarını hazırlayalım."

Peki, Nisan 2018'den 13 Mayıs 2022'ye bu tesislerden kaç tane Türkiye Şampiyonu sporcu çıkmıştır?

Nisan 2018'de 24 milyon lira harcayarak yapmış olduğunuz bu tesislerden faydalanarak; bırakın Türkiye Şampiyonluğunu; il bazında kaç sporcu hangi spor dallarında adını duyurmuştur? 

Sıfır kilometre tesis yapacaksınız; 5 yıl sonra "ikinci el" konumuna düşen spor kompleksinize Resmi Gazete ilanıyla işletmeci arayacaksınız!

Ne hoş!

Madem işletmeciliği beceremiyorsunuz; o zaman bu kadar iddialı konuşmaların bir anlamı olabilir mi?

Bu iddia da Çerçioğlu'nun dibindeki bürokrattan geldi: "Otopark işletmeciliğinde de zarar var! Personelin maaşını karşılamıyor!"

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.