Aydın BŞB'den sonra Müfettişler Kuşadası Belediyesinde! Asrın harikası 'mıcır' ihale dosyasını açacaklar mı?

Aydın BŞB'den sonra Müfettişler Kuşadası Belediyesinde! Asrın harikası 'mıcır' ihale dosyasını açacaklar mı?

Müfettişler Aydın BŞB ASKİ vurgun, yolsuzluk dosyaları didik didik incelerken, yeni Müfettişlerin de Kuşadası Belediyesi ihalelerini incelemek üzere geldikleri belirtildi!

A+A-

Aydın BŞB Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ) yolsuzluk, vurgun dosyalarını didik didik inceleyen, soruşturan Müfettişler çalışmalarını son sürat devam ederken, geçtiğimiz hafta içinde de çok sayıda Müfettişin Kuşadası Belediyesi'nde incelemeler ve soruşturmalar yürütmek üzere geldikleri bildirildi.

Personele konuşma yasağının getirildiği Kuşadası Belediyesi'nde, personelin kameralar ve ses alıcıları kanalıyla zaptrap altına alındığı iddia ediliyor! İki personelin çay içmek için bile bir araya gelmekten kaçındığı Kuşadası Belediyesi'nde, maaş krizide hat safhalarda yaşanılıyor. Geçtiğimiz hafta maaşlarını alamadıklarını öne süren 50'ye yakın çalışan işten ayrılmış, tazminatlarının ödenip ödenmöeyeceğinden de umutlarını kestiklerini açıklamışlardı!

Kuşadası Belediyesi'nden sızan bilgilere göre; Müfettişlerin ihale dosyalarını inceledikleri iddia ediliyor! 

Kaynaklar, ayrıca Müfettişlerin "mıcır" ihale dosyasını açmaları durumunda, Başkan Ömer Günel'in başının ağrıyacağını öne sürdüler!

Telegram Haber'in ortaya çıkardığı kavşak güzelleştirilmesi için yapılan 8 milyonluk mevsimlik çiçek alımı ihalesinin de Müfettişlerin açacağı dosyalar arasında gösteriliyor!

Öte yandan Müfettişlerin imar dosyalarını teker teker inceledikleri, Kotan İnşaata ait imar dosyalarının didik didik edildiği belirtiliyor! 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.