Aydın BŞB'den Denizli BŞB'ye transfer olan 3 güzide isme tepkiler yoğunlaşıyor!

Aydın BŞB'den Denizli BŞB'ye transfer olan 3 güzide isme tepkiler yoğunlaşıyor!

Aydın BŞB'den Denizli BŞB'ye transfer olan başkan Özlem Çerçioğlu'nun tartışılan güzide elemanlarına karşı Denizli’de tepkililer dinmek bilmiyor! Beşli'nin DESKİ'nin başına getirilmesi protestoların fitilini ateşledi!

A+A-

Denizli’deki yerel yönetim tartışmaları, CHP'nin belediyelerdeki yapılanması ve atamaları üzerinden yoğunlaşmaya başladı. Özellikle Aydın'dan Denizli’ye transfer edilen isimler ve bu transferlerin kamuoyunda yarattığı tepkiler dikkat çekiyor. Aydın Büyükşehir Belediyesi'nden (BŞB) Denizli BŞB’ye transfer edilen Bülent Bozbaş'ın Denizli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri olarak atanması, arkasından Egemen Emre Beşli'nin DESKİ Genel Müdürlüğü'ne getirilmesi, bölgede ciddi bir tartışmaya neden oldu.

Denizli halkının bu atamalara yönelik tepkileri artarken, özellikle sosyal medyada ve kamuoyunda "Denizli’de Aydın Egemenliği" endişeleri dile getiriliyor. DESKİ Genel Müdürü Prof. Dr. Ali Aydın'ın görevden alınıp yerine Egemen Emre Beşli'nin atanması bu süreci daha da hızlandırdı. Tepkiler, geçmişte Aydın'da haklarında çeşitli iddialar bulunan kişilerin Denizli’ye atanmasıyla daha da büyüdü. Denizlili Mimar Hüsamettin Ataman’ın yaptığı paylaşımlar ve başlatılan "İSTEMİYORUZ" kampanyası, bu sürecin kamuoyunda ne kadar büyük bir yankı uyandırdığını gösteriyor.

Bu durum, CHP’nin yerel seçimlerde aldığı belediyelerle ilgili iç tartışmalarını ve fırsatçı yapılara yönelik eleştirileri de gündeme taşıyor. Yerel yönetimlerde yapılan atamaların, yerel halkın tepkilerini dikkate almadan gerçekleştiği yönündeki eleştiriler, CHP içinde de bir değerlendirme sürecinin başladığını gösteriyor.

İşte Denizlili Mimar Hüsamettin Ataman'ın paylaşımı: 

adsiz-066.png

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.