İtfaiyeciler, 'ASKİ Çetesi'ni tespit edip, 'Özlem Çerçioğlu Hanımefendi'nin yüreğine su püskürttüler!

İtfaiyeciler, 'ASKİ Çetesi'ni tespit edip, 'Özlem Çerçioğlu Hanımefendi'nin yüreğine su püskürttüler!

Y-CHP heyeti, Özlem Çerçioğlu Hanımefendinin parti üyeliğinin askıya alınacağını bildirmek için mi makamında ziyarette bulundular? Ardından İtfaiyeciler heyetinin Aydın BŞB Başkanı Çerçioğlu'nun yüreğine su serpen açıklaması sosyal medyaya düştü!

A+A-

"Özlem Çerçioğlu Hanımefendiye!

AYDIN

“307'ıncı yılını kutladığımız şanlı şerefli itfaiye teşkilatının mensubu olmaktan her zaman onur ve şeref duyuyoruz. İlinizde bulunan onlarca meslektaşımız ile sohbet etme şansı bulduk. Yapmış olduğumuz incelemeler ve araştırmalar neticesinde; Mevcutta var olan, orada başta sizleri ve halkın canını malını tehlikeye atan, akçeli işler peşinde koşan ve kirli alengirli işlerini sosyal medya paylaşımlarıyla örtbas etmeye çalışan, sizleri halkı yanıltan aldatan, çalışanlara mobbing ve baskı yapan, legal görünümlü illegal olarak örgütlenen kamuyu kendi şahsi çıkar ve eylemleri doğrultusunda kullanan kullandırtan Organize bir yapının var olduğu kanaatinde birleştik. Mevcut hiyerarşik yapının tümden değiştirilmesi hususunun zaruri bir hale büründüğü noktasında tüm İtfaiye Ailesi olarak mütabık kaldık. Yetim hakkına riayet eden, halkın canını ve malını, itfaiyecileri emanet edebileceğiniz, ehil ve liyakatli arkadaşları tercih etmenizi temenni ediyoruz. Yangınsız kazasız belasız afetsiz günlerde buluşmak üzere, İstanbul, İzmir, Ankara’dan sevgilerle. İtfaiyeciler.”

adsiz111-003.pnghanimefendi.jpg

CHP Genel Başkan Yardımcısı Av. Gülizar Biçer Karaca, Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Yüksel Taşkın, Ankara Milletvekili Yıldırım Kaya, İstanbul Milletvekili Prof. Dr. Cihangir İslam, CHP Uşak İl Başkanı Ali Karaoba ve CHP Uşak Merkez İlçe Başkanı Uğur Dümen‘den oluşan heyet, bir dizi ziyaret yapmak için geldiği Aydın’da Başkan Özlem Çerçioğlu’na makamında nezaket ziyaretinde bulundu.
CHP heyeti, ziyarette Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin yaptığı çalışmalardan dolayı Başkan Çerçioğlu’nu tebrik etti. CHP heyeti Başkan Çerçioğlu ile görüştü Haber & Fotoğraf: İHA

Yukarıdaki paylaşımda İtfaiyeciler Özlem Çerçoğlu Hanımefendiyi "Organize Yapı" (Çete) konusunda uyarmışlar! 

Ajansların geçtiği habere göre de CHP heyeti Özlem Çerçioğlu Hanımefendiyi makamında ziyaret edip yaptığı çalışmalardan dolayı TEBRİK etmiş!

CHP heyeti iyi de etmiş hani! Tebrik dışında başka bir şeyler gerçekleştirmiş olsalardı, her halde şaşkınlık içinde ayılır, bayılırdık! Ne demiş Anadolu insanı: "Herkes kendisine yakışanı yapar!" Demek ki CHP heyetine de "TEBRİK" yakışıyormuş! 

CHP heyeti öylesine güzel bir ekip ki; aralarında iki tane de Genel Başkan Yardımcısı bulunuyor! 

Peki, İtfaiyeciler de Aydın da bir dizi ziyarette bulunmuşlar ve Özlem Çerçioğlu Hanımefendiyi makamında ziyaret etme gereksinimi dahi duymadan sosyal medya hesaplarından uyarmışlar: "Mevcutta var olan, orada başta sizleri ve halkın canını malını tehlikeye atan, akçeli işler peşinde koşan ve kirli alengirli işlerini sosyal medya paylaşımlarıyla örtbas etmeye çalışan, sizleri halkı yanıltan aldatan, çalışanlara mobbing ve baskı yapan, legal görünümlü illegal olarak örgütlenen kamuyu kendi şahsi çıkar ve eylemleri doğrultusunda kullanan kullandırtan Organize bir yapının var olduğu kanaatinde birleştik. Mevcut hiyerarşik yapının tümden değiştirilmesi hususunun zaruri bir hale büründüğü noktasında tüm İtfaiye Ailesi olarak mütabık kaldık."

CHP heyetinin tebriki mi yoksa İtfaiyecilerin uyarısı mı CHP'yi yönetenler tarafından ciddiye alınmalı? 

Şimdi soruyoruz; Özlem Çerçioğlu Hanımefendi için İtfaiyecilerin uyarısı mı yoksa CHP heyetinin tebriki mi daha makbul?

İzmir, İstanbul ve Ankaralı İtfaiyecilerden oluşan heyet İtfaiyenin kuruluşunun 307'.nci kutlamaları çerçevesinde Aydın BŞB İtfaiyesini de ziyaret etmişler.

Anlaşılan, Aydın BŞB'li İtfaiyecilere de Telegram Haber'in ortaya çıkardığı yolsuzluk, vurgun, rüşvet haberlerini takip ediyorlar ve rahatsızlar! 

Telegram Haber, 6 ay kadar öncesinde Aydın BŞB'deki ASKİ ÇETESİNİ ortaya çıkarmış, defalarca da Özlem Çerçioğlu Hanımefendiyi "Bu Çeteyi Adalete teslim et" diye uyarmıştı!

Malumunuz; Y-CHP'deki en büyük stratejilerin başında "En iyi savunma saldırıdır" gelir... Y-CHP'liler korona virüsünden beter bu virüsten bir kurtulabilmiş olsalar, en azından derin ve serin abilerin kucağına da oturmamış olurlardı! 

Peki, Özlem Çerçioğlu Hanımefendiyi makamında ziyaret eden bu Y-CHP heyeti; İtfaiyecilerin "ORGANİZE YAPI" (ÇETE) tespitlerinin BİNDE BİRİNİ görmüş/görebilmiş olabilir mi? 

Yahu Y-CHP'lilerin derdi değil ki yolsuzlukların, vurgunların, talanların, rüşvetçilerin üzerine gitmek; onların derdi boş buldukları yerde "Hak, hukuk, adalet, yetim hakkı yiyenlerin, yolsuzlukların, rüşvetin kökünü kazıyacağız" demek!

Biraz daha sıkıştıklarında "Elinde belgesi olan Savcılığa gitsin" derler başka da bir şey demezler, diyemezler de! İyi de siz necisiniz kardeşim? Niye ortalıklarda parti yöneticisi diye dolaşıyorsunuz? İşiniz gücünüz milleti kandırmak mı?

Şimdi, Özlem Çerçioğlu Hanımefendiyi makamında ziyaret eden bu Y-CHP heyetinde, İtfaiyeciler kadar yürek varsa buyursunlar onlarda duyduklarının milyonda birini sosyal medya hesaplarından paylaşabilsinler!

Yukarıdaki ziyaret heyeti fotosuna iyi bakınız... İl Başkanı olacak olan adam Ali Çankır'ı görebiliyor musunuz?

Bu nasıl bir nezaketsizliktir? CHP'yi Aydın'da Özlem Çerçioğlu Hanımefendi mi yoksa Ali Çankır adlı kişi mi temsil ediyor? 

CHP Aydın İl Başkanı Ali Çankır'a bu heyet "geliyoruz" bilgisi vermiş olsalardı; fotoğraf karesine girmez miydi? Yoksa Çankır'da ASKİ yolsuzluk, rüşvet, vurgun soruşturma dosyasının EMAN dosyasına sıçrayıp, kafedeki pazarlık görüntülerinin ortaya çıkmasından mı korkuyor?

İl Başkanı sayın Çankır, çık o zaman o kafede kiminle neyin pazarlığını yaptığını açıkla da memleket "Efe" görsün kardeş!  

Olmaz ama... Oldu diyelim! Y-CHP heyeti sakın ola Özlem Çerçioğlu Hanımefendinin parti üyeliğini askıya almak için ziyarete gelmiş olmasınlar? 

Ne diyordu sayın Kılıçdaroğlu Çalar Saat programında Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy için, "Yolsuzluk iddialarını duyduk, anında YDK'ya sevk ettik! Kimsenin gözünün yaşına bakmayız!"

İtfaiyeciler "Mevcut hiyerarşik yapının tümden değiştirilmesi hususunun zaruri bir hale büründüğü noktasında tüm İtfaiye Ailesi olarak mütabık kaldık." diyerek, Telegram Haber'in Özlem Çerçioğlu Hanımefendiye yaptığı tüm uyarıları onaylarken; bu saatten sonra da Y-CHP'yi yönetenlere büyük vazifeler ve bir an önce Özlem Çerçioğlu Hanımefendinin daha fazla partiye zarar vermemesi adına da saniyeler içinde parti üyeliğinin aklanana kadar askıya alındığının açıklamak düşüyor!

Şaka gibi... Aydın BŞB'deki kaynaklar aktardı... Önceki gün Carıksevli TV'de Özlem Çerioğlu Hanımefendiyi öve öve bitirememiş! Hele bir de anketlerden söz edip, birincilik kürsüsüne çıkarmış Özlem Çerçioğlu Hanımefendiyi...

Ne güzel değil mi?

Carıksevli, belki yakında Fikirtepe'deki çaycılık anılarını da TV'de anlatıp, "bak görüyor musunuz ben nereden nereye geldim Y-CHP sayesinde" der!   

Ne dersiniz 6 kişilik Y-CHP heyetinden kırıntı da olsa bir İtfaiyeci çıkar mı?

Aydın BŞB'deki yangın her geçen dakika, saat, gün, hafta, ... büyüyor da... 

Biz yine demedi olmayalım diye "son dakika"lar için uyarmış olalım!

 

 

 

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.