Aydın BŞB'de meydan muhabereleri dönemi!

Aydın BŞB'de meydan muhabereleri dönemi!

Devlet meselesine dönen işleri devlet günü geldiğinde temizler!

A+A-

Anadolu insanı bazı olayları şöyle özetler: "Bırakın kendi hallerine yesinler birbirlerini!"

Aydın BŞB'de kim kimi yiyor serimize başlamadan önce; sıcak gelişmeleri CHP'nin medarı iftarı büyükşehir belediye başkanlarından bayan Özlem Çerçioğlu'nun bilgilerine sunalım!

Bilindiği üzere hafta başı CHP heyeti bir grup büyükşehir belediye başkanı ile Kıbrıs'a çıkarma yaptı... Heyet başkanı Seyit Torun temel amaçlarının Kıbrıs'taki belediye başkanları ile "belediyecilik" faaliyetlerinde bilgi, tecrübe vb. paylaşımı olduğunun altını çizdi düzenlediği basın toplantısında...

Basın toplantısı fotoğraf karelerinde gözler CHP'nin belediyecilik faaliyetlerindeki güzide ismi Aydın BŞB başkanı Özlem Çerçioğlu'nu arıyor olsa da; gönül isterdi ki Çerçioğlu'nu da heyette olmasını ve ASKİ'de dönen bu "güzel (!) işleri" bir bir anlatmasını! 

Temsil, ASKİ'ci Hakan Olgaç, Ozan Çavuşoğlu, Egemen Emre Beşli, Hakan Berber, İlksen Akbudak vb. (İsmini yazamadığımız diğer meşhur ASKİ'ciler lütfen alınmasınlar.) isimlerden oluşturulacak ASKİ ekibi, Kıbrıslı belediye ve başkanlarına pratik uygulamalı "Su sayaçları nasıl sıfırlanır?", "Şehir şebekesi suyu 5 yıldızlı otel faturalarına nasıl artezyen suyu şeklinde yansıtılır?", "Başkasının şifresi ile bilgisayarlara girilip su tahakkuklarına nasıl ayar verilir?" gibi 5-10 ana başlık altında toplanacak konular hakkında ders verebilirlerdi? Ne de olsa bu güzide isimler, ovalarından bal, dağlarından yağ damlayan Aydın'ımızda yetişmiş ender bulunabilecek karakterlere sahip bireyler...

Gelelim şimdi Aydın BŞB'deki sıcak gelişmelere...

Hani şu askerdeyken bile çift maaş alan ASKİ Abone Dairesi Başkanı Egemen Emre Beşli vardı ya... Yine 2 haftalığına izne çıkmış... 

İçeriden gelen iddialara göre de; Beşli bu 2 haftalık tatili nerede geçirebilirim deyip, referans almak üzere Aydın BŞB Başkanvekili Evrim Karakoz'a başvurmuş!

Karakoz da Beşli'ye "Düşen bir yaprak görürsen bil ki son bahar gelmiştir. Sen en iyisi mi Muğla Akyaka'ya git. Orada çok güzel butik oteller var. Aynı zamanda akşamları ŞİMAL Rüzgarlarının sesini duyarak ruhunu dinlendirirsin" demiş... İyi de etmiş... 

Fakat, bu Beşli var ya... İki de bir telefon açıp ASKİ Genel Müdürü Hakan Olgaç'ın da halini hatırını soruyormuş! Biz inanmıyoruz ama, Beşli'nin Olgaç'a iki de bir açtığı telefonda "Bak ha... Hem şarkı söylerim, hem de konuşurum diye" selamlarını iletiyormuş.

Nasıl! İç savaş mı dediniz? Yok yok... Her şey devletimizin kontrolü altında! Merak etmeyin canım... Vakti zamanı var... Sütçüler mi? Çıkar elbet bir gün seher vakti servise!

Sarı binada da keyifler gıcırmış!

Genel Sekreter Yardımcısı Zafer Uçar ile Emlak Daire Başkanı Mehmet Solak, iddialara göre "çıkar ilişkisine" girmiş ve tartışma büyümüş!

Anında Genel Sekreter Yardımcısı Zafer Uçar altındaki sıfır makam aracı altından alınmış!

Ne hoş değil mi?

Uçar'da başlamış işe ya yayan ya da dolmuşa binerek gelmeye!

Ha... Bu arada sizleri unuttuğumuzu sanmayınız... 

Bereket versin ki "HAYALET ABİLER" Aydın'ı pek sevdiler!

Çocuk oyuncağı mı bu işler!

Devlet meselesine dönen işleri devlet günü geldiğinde temizler!

Bundan da hiç kimsenin kuşkusu olmasın!

Öyle değil mi sayın Çerçioğlu? 

Not: Edip Akbayram'ın şarkısından: "Güzel günler göreceğiz Çocuukklaaar...."

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.