Aydın BŞB'de Genel Sekreter Yamen'in 'boşanmak' için eşini hala ikna edemediği konuşuluyor!

Aydın BŞB'de Genel Sekreter Yamen'in 'boşanmak' için eşini hala ikna edemediği konuşuluyor!

Aydın BŞB kaynakları, Genel Sekreter Ertuğrul Yamen'in eşi Pınar Yamen'e boşanmak için lüks Mercedes binek arabası ile lüks rezidans dairesini vermeye razı olduğunu öne sürüyor...

A+A-

Aydın BŞB'de ne seçim ne geçim tek konuşulanın Genel Sekreter Ertuğrul Yamen'in eşi Pınar Yamen'den nasıl boşanacağının olduğu belirtiliyor!

Ayrıca, Aydın sosyetesinin de "Bu boşanma nasıl sonuçlanacak? Kayıtlı kayıtsız malları nasıl bölüşecekler?" diye dört gözle yakından takip ettiği Yamen çiftinin boşanma davasında; Genel Sekreter Yamen'in eşine bindiği lüks Mercedes otomobil ile lüks rezidans dairesini vermeyi kabul ettiği fakat, eşi Pınar Yamen'in "Bu kadarcık mı?" deyip boşanmaya yanaşmadığı, ayak direttiği iddia ediliyor!

Aydın ABŞ ve Aydın sosyetesinde konuşulan iddialar arasında; Yeni Pazar'da bir çiftlik ve yatların varlığından söz ediliyor! 

Öte yandan Aydın BŞB Sosyal Hizmetler Müdürlüğü'nde çalışan Pınar Yamen, boşanma konusu gündeme geldiğinde ödüllendirilmiş; 1 yıl kadar önce de Aydın BŞB Sarı Binanın 5. katında bulunan Sosyal Hizmetler birimi AYBA şirketinin binasına sürülmüş, Pınar Yamen'in Sarı Binaya girişinin yasaklandığı iddia edilmişti!

Aydın sosyetesinin de yakından takip ettiği bu boşanma olayında alın teri ile kazanılan maaşlar çerçevesinde edinilen bu mallar bakalım taraflar arasında nasıl bölünecek ve boşanma davası nasıl sonuçlanacak?

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.