Aydın BŞB'de ASKİ'den sonra 'Asfalt', 'Süpürme', 'Sampaş' vb. yolsuzluk dosyaları mı devereye girecek?

Aydın BŞB'de ASKİ'den sonra 'Asfalt', 'Süpürme', 'Sampaş' vb. yolsuzluk dosyaları mı devereye girecek?

CHP'nin belediyecilikte övünç kaynağı ve imaj yüzü nam-ı diğer 'Topuklu Efe' olarak anılan Başkan Çerçioğlu, neden bugüne kadar ASKİ Çetesinin çökertilmesi için yargıya yardımcı olmadı? Çerçioğlu'nun Asfalt, Süpürme yolsuzluk dosyalarında tavrı ne olacak?

A+A-

Anadolu insanının "çekirge bir sıçrar iki, sıçrar, üçüncüsünde galya kuyusuna" dediği gibi; ASKİ Çetesi elemanlarının artık her sıçradıklarında ya duvara ya da tavana tosladıkları, yere düştüklerinde de neye uğradıklarını anlayamadıkları, afalladıkları bidirildi!

ASKİ Çetesini ortaya çıkarıp, belgeli dosya haberlerimize başladığımız günlerde Aydın BŞB Başkanı Özlem Çerçioğlu'na onlarca davetiye çıkarmış, ASKİ Çetesi hakkında suç duyurusunda bulunarak devlete yardımcı olmasının yanında faillerini de yargıya teslim etmesi gerektiğini savunmuştuk!

Belki bugün bile olsa Başkan Çerçioğlu'nun ASKİ Çetesi elemanlarını devlete, yargıya ihbar (Bildirme) etme şansının hala olabileceği düşüncesindeyiz!

En azından "Topuklu Efe" imajına da denk düşeceği kanısındayız! Bizim bildiğimiz "Efe" denilen kişi "Mert" olur! 

Telegram Haber, ASKİ Çetesi hakkında devlet tarafından gereğinin yerine getirilmesini savunan onlarca belgeli haber yayımladı... ASKİ Çetesini ortaya çıkaran da Telegram Haber olmuştu! 

Bizler, kendi penceremizden bakarak yazdıklarımızın havada kalmadığı için de mutluyuz... Temennimiz; başta Başkan Çerçioğlu'nun bu ASKİ Çetesi yolsuzluk, rüşvet, vurgun inceleme, soruşturma dosyasından aklanması yönünde olacaktır!

Sesiz kaldıkça, devlete ve yargıya yardımcı olmadığı sürece de; dikkatleri ve okları üzerine çekeceğini buradan hatırlatırız!

ASKİ Çetesi dosyasında sona gelindiğini anlamak için, yetişkin bir gövdeye ve beyine sahip bir ilkokul diploması taşıyanların bile algılayabileceğini düşünüyoruz! Neden mi?

- İzinler kaldırıldı!

- Fazla mesailer mercek altına alındı!

- Kim ne iş yapıyorsa (Dosya) evrakları inceleniyor!

- Personelin masasından kalkması bile izne bağlanmış görünüyor!

Hal böyle olunca; ASKİ Çetesi'nin vurgunları, rüşvetleri, yolsuzlukları ortaya çıkarılmaz mı? Cumhuriyet tarihinin 2. yolsuzluk (Asfalt) dosyasına sıra gelmez mi?

Asfalt formenlerinin bile milyonluk rezidans daireleri alabildiği, Akyaka'daki otele kimlerin neden gittiği deşifre olan, kayıtlara giren yolsuzluk dosyasına da yakında sıra geldiğinde; bakalım Başkan Çerçioğlu'nun tavrı devletten, yargıdan yana olacak mı?

Bizi izlemeye devam ediniz...

 

 

 

 

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.