Aydın BŞB'de ASKİ krizi büyüyor! Beşli'nin 'ben yanarsam Hakan'ı da Ozan'ı da yakarım' dediği iddiası...

Aydın BŞB'de ASKİ krizi büyüyor! Beşli'nin 'ben yanarsam Hakan'ı da Ozan'ı da yakarım' dediği iddiası...

Aydın'da, Aydın BŞB'de rüşvete, yolsuzluğa, vurguna bulaşanların panik halinde yakayı sıyırmanın derdine düştükleri konuşuluyor! Beşli'nin "gemileri yakmak" için zaman kolladığı belirtiliyor...

A+A-

"ÖZLEM ÇERÇİOĞLU'NUN ASKİ'DEKİ GÖZDE BÜROKRATI EGEMEN EMRE BEŞLİ'ye  ALLAH VERDİKÇE VERİYOR...
İKİ KOLTUKTA 5 KARPUZ..
ASKİ ÖZEL KALEM MÜDÜRLÜĞÜ 
ASKİ İHALE HİZMETLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI
ASKİ MALİ HİZMETLER DAİRESİ BAŞKANLIĞI
ASKİ ABONE DAİRESİ BAŞKANLIĞI  
BÜYÜKŞEHİR ŞİRKETİ YÖNETİM KURULU ÜYELİĞİ"

69275749-116946012987896-1119508548829577216-n.jpg 

ASKİ Abone Dairesi Başkanı Beşli

Egemen Emre Beşli, ilk olarak 2019 yılında sosyal medyada bu hamaratlığı ile tanıtılmış, Başkan Çerçioğlu'nun vazgeçilmezleri arasında gösterilmişti!

Beşli'nin bir diğer yeteneğini de Telegram Haber ortaya çıkarmış bulunuyor: Askerde maaş!

Aydın BŞB kaynaklarının aktardıkları bilgilere göre; Müfettişler Beşli'nin askerdeyken maaş aldığı tespit etmişler! Beşli'ye bu müjdeli haberi verdikten sonra; Beşli'nin koridorlarda "Ben yanarsam, Hakan'ı da Ozan'ı da yakarım" diye bağırıp, saydırdığı belirtildi!

Kaynaklar, Beşli'nin psikolojisinin çok bozuk olduğunu belirterek, Başkan Çerçioğlu'nu göreve davet edip, Beşli'yi derhal açığa almasının gerektiğini savundular!

Kaynaklar, ASKİ Abone Dairesi Başkanı Egemen Emre Beşli'nin görevini layıkı ile yapmadığını, 10 yıllık su sayaçları değiştirtmediğinden dolayı da kayıp-kaçaktan milyonlarca liralık "KAMU ZARARI"nın oluştuğunu öne sürdüler!

Telegram Haber'in ASKİ'deki takipçileri  Beşli'ye aynen şu soruyu yönelttiyor: "Egemen Emre Beşli, 3516 sayılı ölçüler ve ayar kanununa göre 10 yılını doldurmuş su sayaçlarını hangi uygulamalara tabi tutuyor?" ve ardında da ekliyorlar: "10 Yılını doldurmuş su sayaçlarından oluşan kayıp-kaçaklar, KAMUYA KAÇ MİLYONLUK ZARAR açmıştır?" 

Buyurun sayın Beşli, mesai arkadaşlarınız yöneltiyor bu soruları size! 

Sayın Beşli, Müfettişler bu defa askerde maaş alma yüzsüzlüğünüzün yanına; 10 yılını doldurmuş su sayaçlarının bakımını, değiştirilmesini yaptırmadığınızdan dolayı, bu hamaratlığınızı da araştırma, soruşturma, inceleme konusu yaparlar mı?

Aydın ilinde 10 yılını doldurmuş ne kadar su sayacı vardır? 

Periyodik bakımlarını yaptırıyor musunuz?

Yaptırmadıysanız neden?

Oluşan kamu zararı hakkında ne yapacaksınız?

Asli görevleriniz arasında olan bu işten dolayı, oluşan kamu zararını karşılayacak kadar zengin misiniz? 

Ayrıca, Hakan Olgaç ve Ozan Çavuşoğlu hakkında "ikisini de yakarım" diyeceğiniz yerde; Telegram Haber'in sayfalarının herkese olduğu gibi, size de açık olduğunu ltf unutmayınız!

Kaldı ki; Hakan Olgaç ve Ozan Çavuşoğlu'nun ASKİ'deki repertuvarının anlatılacağı adres ya Müfettişlerdir ya da Aydın Cumhuriyet Başsavcılığı'dır! Bu da bizden size hatırlatma!

Aydın BŞB çalışanlarından küçük bir bilgi aktarım örneği: 

egemen.png

Öte yandan kaynaklar Aydın BŞB'de panik havasının hat safhalarda olduğunu aktarırken; kopuşlarında başladığını ifade ettiler!

Gemiyi terk edecekler kafilesine Aydın BŞB Temizlik İşleri Daire Başkanı İbrahim Gürdal'ın da katıldığını belirttiler! 

Kaynaklar aynı zamanda Hakan Olgaç'ı ASKİ Genel Müdürlüğü koltuğuna Başkan Çerçioğlu'nun eşi Ercan Çerçioğlu'nun oturttuğunu öne sürdüler!

Kaynaklar, Olgaç'ın arkasında Ercan Çerçioğlu'nun hala durup durmadığının Aydın BŞB'de merak konusu olduğunu belirttiler!

 

    

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.