Aydın BŞB suç örgütü yuvası mı?

Aydın BŞB suç örgütü yuvası mı?

CHP Efeler İlçe Başkanı Altuğ Akosman'ın darp ve alıkonulma eylemlerini gerçekleştiren kişi Aydın BŞB güvenlik görevlisi çıktı.

A+A-

Skandal boyutundaki gelişmeler, gazeteci Durmuş Tuna tarafından kamuoyuna duyuruldu.

Bilindiği gibi Altuğ Akosman Efeler İlçe Gençlik Kolları Başkanı iken İl Gençlik Kolları  Başkanı Mustafa Dinç ile tartışma yaşamıştı.

Mustafa Dinç'in Anıtkabir ziyareti için düzenlenen geziye alkollü olarak katılmasına, Efeler İlçe Gençlik Kolları Başkanı Altuğ Akosman tepki göstermişti. Bu tartışma sonrası Akosman görevinden alınmıştı. Ardından ise resmi şikayete konu olacak şekilde Akosman bazı kişilerce arabaya bildirilip bir araziye götürülmüş ve özgürlüğü kısıtlanarak darp edilmişti. Akosman tedavi için gittiği hastane önünde şikayetçi olmaması için bir kez daha darba uğramıştı.

OZAN ÇAVUŞOGLU FAKTORÜ

Akosman'ın darp ve alıkonulmasında adı geçenlerden biri de, Aydın BŞB Başkanı Özlem Çerçioğlu'na en yakın isimlerden biri olan Ozan Çavuşoğlu olmuştu.

Çavuşoğlu, Altuğ Akosman'ın darp ve alıkonulmasında baş aktör olarak gündeme gelmişti.

Çavuşoğlu'nun adı daha önce de gazeteciler Serhan Seyhan ile Ahmet Gözen’in darp ve izlenmeleriyle gündeme gelmişti.

Ozan Çavuşoğlu’nun şu anda yaklaşık 10 kişilik Aydın BŞB’de istihdam edilen ekibiyle Kuşadası'nda kamp kurduğu, Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Gunel ile yakın çalışma ekibi hakkında yasa dışı şekilde izleme, takip ve kayıt eylemleri gerçekleştirdikleri iddiaları, CHP kulislerinde ana gündem maddelerinden biri haline geldi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.