Aydın BŞB medyasına aktarılan paralar...

Aydın BŞB medyasına aktarılan paralar...

Durmuş Tuna'nın ifşaatları, Aydın'da gerçekleri gözler önüne seriyor. Ön yüzü Sindirella, arka yüzü Vampirella siyaseti. Hele hele Tuna'nın Aydın BŞB’den medyaya aktarıldığını öne sürdüğü rakamlar bırakın dudak uçuklatmayı, dudak parçalatıyor adama.

A+A-

Durmuş Tuna özetle ne demişti; “Seçimden önce BŞB’den aylık 20 bin veriyorlardı. Seçimde 50 bin yaptılar. Sonra 30 bine düşürmeye kalktılar. AK Partili geçinenler kabul etmedi. Zaten ilk onlarla anlaştılar. Yıllardır çalıştıkları diğerlerine haksızlık yaptılar.” Hatta Tuna'nın şifai ifadelerine göre bazılarına aylık faturalı-faturasız karışımı, 200 bin veriliyormuş.

Bu ifşalar ardından kıyamet koptu. Diğerleri, “Bana ne bana ne. Ben de isterem” diye kapıya yığılmışlar. Hatta aynı kişilere, Efeler Belediyesi'nden de maaş bağlanmış. Orası güççük olduğu için rakamlar bazılarına 15 bin bazılarına 20 bin tutulmuş. Rakamlar da, yine BŞB de belirlenmiş. Yakınlarının neredeyse sülalecek Aydın BŞB ve Efeler’de istihdamları da cabası.

Bunlar ne işe yarar?
Hiç bir işe...
Akşama kadar Atatürk Kent Meydanı’nda çay içer, lak lak ederler. Akşamına CHP’li geçinenler meyhaneye, AK Parti ve MHP’li geçinenler camiye. Birileri haramı rakıyla kutlar, diğerleri namazla...

İşleri ve işlevleri; Bazıları kendilerine servis edilenleri harfi harfine yayınlar. Hedef gösterilen kişi veya kurumları itibarsızlaştırmak için, BŞB koridorlarında üretilen yalan beyan ve iftiraları yayarlar. AK Parti ve MHP’li geçinenler ise, “Biz susuyoruz ya. Yazarsak mahalleye ayıp olur. Köfteyi çakarlar. Bizimkileri nasıl sattığımız anlaşılır” modunda.

Şu an milleti uyutacak çiçek böcek haberleri paylaşıyorlar. Yetmez, bazıları iş takipçiliği bile yaparlar. Hatta milleti “İşe sokacağız. İşinizi göreceğiz” diye tokatladıkları ortaya dökülmüştür.

METİN CAN

Kaynak https://www.aydinsafak.net/haber/aydin-bsb-medyasina-aktarilan-paralar-182

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.