Aydın BŞB başkanı Çerçioğlu, 3 belediye şirketinde denetim başlattı! Denetimlerin "açık kapatma" operasyonu olduğu iddia ediliyor...

Aydın BŞB başkanı Çerçioğlu, 3 belediye şirketinde denetim başlattı! Denetimlerin "açık kapatma" operasyonu olduğu iddia ediliyor...

Aybel de, Ege Et de, Ay Jeotermal de iç denetimler başlatıldı! BŞB kaynakları şirketlerde çok büyük açıklar olduğunu iddia ediyor! Aybel genel müdürü Cüneyt Emirhan Şahin'in açıkları kapatmak için Kuşadası'ndaki evini satılığa çıkardığı belirtiliyor...

A+A-

Aydın BŞB şirketleri denetim sancısı sardı!
Aydın BŞB'nin Aybel şirketinde "çok büyük açık var" iddialarının belediye koridorlarında konuşulmaya başlamasıyla birlikte başkan Özlem Çerçioğlu'nun harekete geçtiği, denetimler için Mali Hizmetler Daire Başkanı Volkan Zeytin ve ekibini görevlendirdiği bildirildi!

Aydın BŞB kaynaklarının aktardığı bilgilere göre; denetimlerin Aybel'den sonra Ege Et, Ay Jeotermal şirketlerine sıçradığı kaydedildi!
Aybel şirketinde "çok büyük açık var" iddiaları üzerine başlatılan denetimlerde; Volkan Zeytin'in şirketlerdeki tüm alım satım belgelerini tek tek incelediği belirtildi!
Aybel genel müdürü ve Ege Et yönetim kurulu üyesi olan Cüneyt Emirhan Şahin'in açığa alınacağı, açıkları kapatmak için Şahin'in Kuşadası'nda akrabalarının üzerine yaptığı evini satılığa çıkardığı belirtiliyor. 
Kaynaklar, Ege Et genel müdürü İsmet Müren, Mete Erbil ve Ramazan Güler'in "Bunların hepsi Cüneyt'in yüzünden oldu. Bugün yarın görevden alırlar. Kuşadası'ndaki akrabalarının üstüne yaptığı evi satılığa çıkardı" şeklinde aralarında konuştuklarını öne sürdüler!

Öğleden sonra da Ege Et'te denetimlere başladığı belirtilen Zeytin'in, genel müdür Müren odasındaki tüm evrakları, alım satım faturalarını incelemeye aldığı, iddialara göre de Zeytin'in "naylon fatura" var mı yok mu gibisinden çok sıkı incelemelerde bulunduğu belirtildi. 

Denetimlerle ilgili flaş gelişmeler için Telegram Haber'i izlemeye devam ediniz... 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum